{{ message.message }}
{{ button.text }}

De perfecte moeder???

De perfecte moeder bestaat niet.... tenminste, dat is wat men je keer op keer zegt. Maar als ik Facebook moet geloven, bestaan ze wel....

Afbeelding blog 'De perfecte moeder???' Achtergrond blur afbeelding

Met kinderen besef je dat je niet altijd een perfecte moeder kan zijn. Geen zin om naar buiten te gaan als het koud is (hoewel dat zo gezond is), 2 dagen op rij pasta omdat je kind dat zo lekker vindt, vlekken op je blouse...

Maar op mijn Facebook tijdlijn zie ik elke dag weer berichtjes en foto's van perfecte moeders voorbij komen. Vrienden, familie en vage kennissen. En altijd staan er leuke kreten bij als 'happy', 'love my life', 'cute' en 'sweet'. De prachtigste activiteiten komen voorbij, van koekjes bakken, knutselactiviteiten, zelfgemaakte hapjes voor het kerstdiner, samen op bezoek bij Sint en een wandeling door de duinen. En dit alles ook nog met een mooi filtertje over de foto.

Wanneer ik dit soort dingen langs zie komen, begin ik altijd aan mezelf te twijfelen. Doen andere moeders het zoveel beter? Hebben ze het zoveel leuker?
Gelukkig kan ik het daarna vaak weer snel in perspectief zien. Maar het zou ook weleens leuk zijn om het 'echte leven' te zien, en niet altijd alles met een prachtig filtertje eroverheen. Dus moeders....wie durft???

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je