{{ message.message }}
{{ button.text }}

De onzekerheden van een nieuwe mama.

Onzekerheden... Het hoort bij de zwangerschap en bij het 'nieuwe-mama-zijn'.

Afbeelding blog 'De onzekerheden van een nieuwe mama.'

Ik ben doorgaans een erg zelfverzekerd type en heb geen moeite met doorslaggevende beslissingen nemen. Tijdens de zwangerschap merkte ik al wel dat ik me soms wat onzeker voelde... 'Kan ik dit wel' was een vraag die vaak in mijn gedachte naar boven kwam.

.... Maar het begon pas echt zodra ik bevallen was en onze dochter in mijn armen had. Wát voelde ik me onzeker en wat was ik bang iets verkeerd te doen. Overdag was de kraamhulp er voor al onze vragen maar 's avonds stonden we er dan echt alleen voor. 'Zou ze honger hebben', 'zou ze pijn hebben'. Het is mooi om te merken dat mijn 'moedergevoel' me tot nu toe altijd het juiste heeft doen beslissen ookal voelt dit niet altijd zo. Google, mijn man en mijn moeder zijn op dit moment mijn beste vrienden en ik overspoel ze dan ook met allerlei vragen en twijfelgevallen. Ik vraag me af wat een kraamvrouw zonder liefhebbende echtgenoot en zonder meedenkende moeder zou moeten. Uiteindelijk beslis ik nog altijd alles zelf in overleg met mijn man en vertrouw ik op mijn moedergevoel... Die heeft me al ver gebracht! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je