{{ message.message }}
{{ button.text }}

De ontmoeting die nooit had mogen plaatsvinden

Na de scheiding van mijn jeugdliefde ben jij daar ineens. Mijn jeugdliefde was een goeie sul, jij bent het stereotype foute man.

Afbeelding blog 'De ontmoeting die nooit had mogen plaatsvinden'

Het hoge woord is eruit.  We gaan scheiden...  Mijn jeugdliefde van de afgelopen tien jaar,  waarvan we 5 jaar getrouwd zijn geweest,  gaat echt het huis verlaten.  Na zijn vreemdgaan,  kan ik het echt niet meer.  We hadden afgesproken bij elkaar te blijven nadat we door de hele medische malle molen waren gegaan.  We uiteindelijk op het punt waren beland dat we wisten dat kinderen krijgen voor ons niet weggelegd was.  We hadden er vrede mee,  we hadden alles geprobeerd.  En het was genoeg geweest.  Ons leven samen was goed genoeg.  Voor mij in ieder geval.  Bij hem bleek dat niet zo te zijn.  Hij kon het niet verkroppen dat hij,  mij niet kon geven waar we al jaren zo intens naar verlangden.  Hij liet dit nooit blijken,  hij beschermde me.  Hij ging vaker werken,  ging vaker naar het buitenland.  En dan...  Hij komt thuis na een van zijn buitenlandse werkavonturen en alles is anders.  Ik voel het,  het hoge woord komt eruit.  Hij heeft me bedrogen.  En hoe hard ik ook probeer hem te vergeven...  Het lukt me niet,  ik kan het niet...  Dit doet zo ontzettend pijn. We besluiten de stekker eruit te trekken.  Uiteraard ben ik woedend,  maar na een verwerkingsperiode zakt de woede,  en kunnen we weer communiceren.  Hij geeft aan dat dit de enige manier was zodat ik bij hem wegging.  Zodat ik ooit wel kinderen zou krijgen.  Hij wilde me gelukkig zien en ik zou nooit compleet gelukkig zijn geworden was zijn beredenering. Ik heb heel lang getwijfeld aan zijn eerlijkheid hierin.  Nu weet ik dat dit echt zo was.  Het was zijn liefde voor mij die ervoor zorgde dat we uit elkaar gingen.  En in alle eerlijkheid wat doet dit besef pijn.  Had hij dit maar veel eerder gezegd.  Was hij toen maar eerlijk geweest. Ik weet niet of het wat uit had gemaakt maar ik ben nu in de veronderstelling van wel. 

Maar we dwalen af,  na mijn scheiding moet ik me even uitleven...  Gewoon alle dingen doen die ik in de tussentijd niet heb gedaan aangezien ik van mijn 14de tot mijn 24ste samen ben geweest met mijn ex-man.  En ook hoort daar uiteindelijk daten weer bij. 

En ja hoor daar ben je dan ineens,  de foute man.  En oh wat val ik hard voor je.  Je bent alles wat ik op dat moment nodig heb.  Mijn ex was over het algemeen een doodgoeie sul.  Jij niet jij bent alles wat fout omvat.  Je hebt heel wat vrouwen versleten,  je doet drugs,  drank en hebt al behoorlijk wat op je kerfstok.  Je hebt hier zelfs voor vastgezeten. 

Het boeit me niet op dit moment,  ik heb dit nodig nu.  Gewoon voor heel even,  niet voor lange tijd,  maar als scharrel.  Tot ik iemand geschikt heb gevonden om mijn leven mee te delen.  Je bent leuk voor in bed.  Je bent een man met ervaring.  Die precies weet wat een vrouw wil horen,  wat haar week maakt.  Hoe je iemand om je vinger wind. De juiste woorden,  overladen met cadeautjes.  En man wat ben jij leuk in bed... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je