{{ message.message }}
{{ button.text }}

De nieuwe uitslagen zijn binnen!

Zojuist telefoon gekregen vanuit Duitsland met de nieuwe uitslagen

Afbeelding blog 'De nieuwe uitslagen zijn binnen!' Achtergrond blur afbeelding

WAAAAATT!🤩

zojuist telefoon gekregen vanuit Duitsland. na regen komt zonneschijn zegt mijn moeder altijd! en zo is het! er zijn geen plasma cellen gevonden & NK cellen 130 (deze mogen tussen de 40-300 inzitten) dus dit zijn super uitslagen! nu wel eerst de receptivity van low naar high krijgen en dan kunnen we alsnog een terugplaatsing krijgen. wanneer dit zal zijn zal nog wel even duren aangezien we dit eerst op orde moeten krijgen. maar God dank! ik ben opgelucht dat deze uitslagen wel goed zijn. 🤎🧡.

Ondertussen komt de menstruatie nog steeds niet door dus besloten om toch alvast te gaan beginnen met de pillen om de score naar high te krijgen. We hebben genoeg vragen en twijfels die helaas niet beantwoord kunnen worden.
Wat als we nu weer opnieuw een test doen en de uitslag low is wat kunnen we dan gaan doen?
Gaan we de test opnieuw doen en vervolgens toch al beginnen voor de terugplaatsing?
Gaan we de test niet doen en hopen dat deze terugplaatsing gaat lukken ?
De test niet doen en als de terugplaatsing mislukt de test doen zodra we mogen starten voor ICSI 2 aangezien we nog maar 1 embryo over hebben uit ronde 1.

Helaas kan niemand ze beantwoorden omdat niemand weet hoe de uitslag kan zijn, niemand weet of de pillen kunnen aanslaan. De receptivfity test is paar jaar geleden uitgebracht en onderzoekers weten eigenlijk nog steeds niet wat nou het juiste medicijn is om de score naar high te krijgen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je