{{ message.message }}
{{ button.text }}

De mooiste voordeur van de straat.

Vandaag heb ik mijn huis "gekocht". Maar waarom ben ik dan toch niet helemaal blij?

Afbeelding blog 'De mooiste voordeur van de straat.' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag is het zo ver. Na een periode van onzekerheid, is het nu zeker: Ik mag blijven wonen. Indi en ik hebben en houden ons dak boven ons hoofd. Gelukkig was mijn ex zo lief om mee te werken. Geen moeilijk uitkoop gedoe, gelukkig.

Vanmorgen hebben we samen getekend bij de notaris. Het voelde als scheiden, terwijl we nooit getrouwd zijn geweest. Samen zaten we toch wel een beetje in tranen nadien. Het enige wat ons nog bindt is onze zoon. Een vreemd gevoel. Ik zei vroeger altijd tegen mezelf, ik wordt niet zo een alleenstaande moeder. En ja, nu ben ik het toch echt. Gelukkig speelt zijn vader nog wel een grote rol in zijn leven. Ik zou dat niet anders willen.

Binnen 15 minuten stonden we buiten het kantoor. Nu ben alleen ik nog verantwoordelijk, voor de mooiste voordeur van de straat. En wat er achter die deur ligt? De toekomst. En hoe die er uit ziet? Dat mag Joost weten...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je