{{ message.message }}
{{ button.text }}

De mommy swap sint/kerst.

Ik heb mee gedaan met een mommy swap. Vanmorgen was het eindelijk zo ver we mochten het pakket uitpakken.

Afbeelding blog ' De mommy swap sint/kerst. ' Achtergrond blur afbeelding

Alweer even gelden heb ik me opgegeven om mee te doen met een mommy swap. De eerste keer voor mij. We kregen een lijst die we moesten invullen. Ik netjes alle vragen beantwoorden en een mini beetje extra informatie gegeven. Had ook geen idee hoe en wat. 

Eindelijk was het dan zover we kregen de lootjes. Ik had een mama met een zoontje, en zover ik kon lezen totaal het tegenovergestelde van mij. Maar nog wist ik niet veel. Gelukkig kon je op de facebook pagina van de mommy swap vragen stellen. andere deden dit ook. Ik Las aandachtig de vragen en keek of mijn swap mommy had gereageerd. Gelukkig een actieve mama. Al snel kreeg ik ideeën. De doos had ik als eerste klaar.

swapdoos_1.jpgDe cadeaus vond ik moeilijker. Deze mommy is totaal tegenovergestelde van mij. Wel wist ik dat haar zoontje gek was op het nestle knuffeltjes. Die met die witte pootjes. Ik had er 2 liggen en heb ze er bij ingedaan. De regel was minimaal 5 nieuwe cadeautjes. Ik had voor mezelf een budget van 15 euro gesteld. Ben daar wel groots overheen gegaan. maar het is wel zo leuk om voor een ander te shoppen en cadeautjes in te pakken.

Toen ik de doos af had begon het twijfelen. Heb ik wel genoeg? (ongeveer 20 cadeautjes) En gaat mijn swappie het wel leuk vinden. Wat doet de mama die mij heeft. Heb ik wel genoeg gereageerd. we mochten verzenden. joepie... ik het pakket meteen met de 2de verzend dag weg gebracht. track and trace naar het beheer gestuurd zodat die naar men swappie gestuurd kon worden. Thuis kwam ik ineens een cadeautje tegen... o'nee ik ben iets vergeten. Ga ik dit wel nog na sturen of niet. Heb lang getwijfeld. Ik pas het cadeautje in de brieven bus past... Óke brievenbus post. Scheeld wel, ik naar het post kantoor... blijkt past daar niet, ach ben er nu toch doe maar. Ben blij dat ik het gedaan heb want ze was er blij mee :) (ze mocht die meteen uitpakken als voorproefje :))

gekregen.jpgmijn pakket kwam. Maar weggezet voordat ik hem ga openmaken voor dat de uitpak datum er is. Ik heb me goed kunnen inhouden. Normaal heb ik niet zo veel geduld en ben veelste nieuwsgierig. vanmorgen mochten we hem uitpakken. Samen met Ilse en mijn vriend hebben we hem op bed open gemaakt. Ilse was ook meteen nieuwsgierig naar de cadeautjes of naja alles uit de doos halen. Samen met papa hebben ze samen haar cadeautjes uit gepakt. Er waren weinig cadeautjes voor papa maar veel meer voor Ilse. De cadeautjes van Ilse waren erg leuk. Mijn cadeautjes vond ik iets tegen vallen vooral omdat ik niet zo ben van de panter prints, sjaaltjes. De wol die er bij zat voor het breien vind ik niet heel fijn breien. Maar des al niet te min. Vond ik het al wel erg leuk om allemaal te krijgen, uit te pakken. de buit.jpg

Maar vooral het pakket te maken voor men swappie en haar reactie te krijgen s'ochtens had ik al gelijk een pbtje. Met een super leuke reactie gehad. 

aan Annemarie.jpg

 Zo blij dat ik  haar goed heb ingeschat. een volgende keer doe ik zeker weer mee.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je