{{ message.message }}
{{ button.text }}

De moeder-dochter band

Als puber was ik niet altijd even makkelijk en botste ik regelmatig met mijn moeder. Gelukkig is dat inmiddels allang niet meer het geval.

Afbeelding blog 'De moeder-dochter band' Achtergrond blur afbeelding
Als puber was ik niet altijd even makkelijk en botste ik regelmatig met mijn moeder. Gelukkig is dat inmiddels allang niet meer het geval. Natuurlijk zijn er af en toe wat irritaties, maar wie heeft dat nou niet? Sinds ik op mezelf woon en helemaal sinds ik zelf kinderen heb gekregen, ben ik anders naar mijn moeder gaan kijken. De gevoelens van irritatie hebben plaats gemaakt voor waardering en begrip. Behalve een geweldige oma is ze ( ondanks de leeftijd van mij en mijn zusje ) nog steeds een zorgzame moeder. Nu ik zelf kinderen heb, denk ik ook dat je de zorgzaamheid voor je kind nooit verliest. Of hij / zij nu 4 of 40 is maakt niet uit. Advies nodig of een leuke anekdote vertellen? Mijn moeder is de eerste die ik bel. Daarnaast gaan mijn moeder en ik regelmatig leuke dingen doen. Zo gaan we al jarenlang één keer per jaar een weekendje weg naar Den Haag. ( krijg ik altijd van mijn ouders als verjaardagscadeau ) Lekker eten, shoppen, terrasjes pakken; dit is echt een hele mooie traditie geworden. Vanavond gaan mam en ik samen naar Ladies Night in de bioscoop. In mijn omgeving doen veel vrouwen leuke dingen met hun moeder, mannen hebben dat minder of op een andere manier. Stiekem vind ik het dan ook helemaal geweldig dat ik nu zelf twee meiden heb; dat beloofd wat voor de toekomst. ( dat hoop ik in ieder geval ) De band tussen moeder en dochter....erg bijzonder!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je