Snap
  • Mama

de meeste dromen zijn bedrog....ehhh

Ik had 2 eerdere dromen over een bevalling vlak voordat ik zwanger werd.... nu weer 1

vlak ik erachter kwam dat ik zwanger was van onze dochter droomde ik dat ik aan het bevallen was in onze slaapkamer en daarna een gezonde dochter in me armen had, gek genoeg noemde ik haar ook bij haar huidige naam die mijn vriend heeft uitgekozen....

2 maanden na haar bevalling kreeg ik weer een bevallingsdroom, dit keer een jongentje op een vreemde kamer. ik deed de bevalling zelf samen met mijn vriend. 

Nu hij 11 maanden oud is gebeurt er dit:

Ik droom dat ik hoogzwanger ben, me vliezen breken. Vriend in paniek gebeld, ik voel geen pijn. Ga weer slapen, word wakker met weeën... loop naar onze badkamer.... vriend belt met ziekenhuis.... vraagt hoe ver mijn ontsluiting is, ik voel beneden en voel een hoofd! Ik zeg tegen mijn vriend dat hij 112 moet bellen omdat het hoofdje er al is, ik ga in bad liggen en plop daar is het hoofd. Vriend in paniek.... ik zeg dat hij tegen hun moet zeggen dat het hoofdje er al is en ik voel een sterke wee aankomen... ik zeg: zeg maar dat de baby er al is. En ik pers haar er zo uit.... leg haar op mijn borst en commandeer mijn vriend om handdoeken aan te geven. Ik geef haar borstvoeding en mijn vriend laat de ambulancebroeders binnen, ik maar wachten tot ze boven zijn.... en ik noem haar clairice...

Ik word wakker met mijn armen nog de "baby" vasthoudend...

Ik heb implanon implantaat, dus zou 3 jaar niet zwanger kunnen worden. Of wel? 

Mijn voorgeschiedenis met voorspellende dromen kennende....

Toch maar ff testen over een maand? 

9 jaar geleden

Zou wel testen haha zelf van me 8ste al voorspellende dromen.

9 jaar geleden

Lijkt me wel handig om te testen, dan weet je het immers zeker, kans lijkt me groot. Wellicht heb je een seintje gekregen van je kindje. Wel handig zulke dromen dan weet je immers wanneer je een test moet halen. Lijkt me lastig als je eigenlijk niet voor een 3de kindje wilde gaan. Succes en sterkte. Mocht het inderdaad een klopje op je hart zijn ben je in elk geval optijd "gewaarschuwd".

9 jaar geleden

Bijzonder, wie weet ben benieuwd :-)

9 jaar geleden

Oh apart, maar ja afwachten he. Ik heb zelf ook inplanon al bijna 3 jaar en ben niet zwanger geworden, gelukkig maar. En er is altijd een hele kleine kans dat je wel zwanger wordt.