{{ message.message }}
{{ button.text }}

de meeste dromen zijn bedrog....ehhh

Ik had 2 eerdere dromen over een bevalling vlak voordat ik zwanger werd.... nu weer 1

Afbeelding blog 'de meeste dromen zijn bedrog....ehhh' Achtergrond blur afbeelding

vlak ik erachter kwam dat ik zwanger was van onze dochter droomde ik dat ik aan het bevallen was in onze slaapkamer en daarna een gezonde dochter in me armen had, gek genoeg noemde ik haar ook bij haar huidige naam die mijn vriend heeft uitgekozen....

2 maanden na haar bevalling kreeg ik weer een bevallingsdroom, dit keer een jongentje op een vreemde kamer. ik deed de bevalling zelf samen met mijn vriend. 

Nu hij 11 maanden oud is gebeurt er dit:

Ik droom dat ik hoogzwanger ben, me vliezen breken. Vriend in paniek gebeld, ik voel geen pijn. Ga weer slapen, word wakker met weeën... loop naar onze badkamer.... vriend belt met ziekenhuis.... vraagt hoe ver mijn ontsluiting is, ik voel beneden en voel een hoofd! Ik zeg tegen mijn vriend dat hij 112 moet bellen omdat het hoofdje er al is, ik ga in bad liggen en plop daar is het hoofd. Vriend in paniek.... ik zeg dat hij tegen hun moet zeggen dat het hoofdje er al is en ik voel een sterke wee aankomen... ik zeg: zeg maar dat de baby er al is. En ik pers haar er zo uit.... leg haar op mijn borst en commandeer mijn vriend om handdoeken aan te geven. Ik geef haar borstvoeding en mijn vriend laat de ambulancebroeders binnen, ik maar wachten tot ze boven zijn.... en ik noem haar clairice...

Ik word wakker met mijn armen nog de "baby" vasthoudend...

Ik heb implanon implantaat, dus zou 3 jaar niet zwanger kunnen worden. Of wel? 

Mijn voorgeschiedenis met voorspellende dromen kennende....

Toch maar ff testen over een maand? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je