{{ message.message }}
{{ button.text }}

De meest chaotische moeder van Nederland

Afbeelding blog 'De meest chaotische moeder van Nederland' Achtergrond blur afbeelding

Welkom in de wereld van de meest chaotische moeder van Nederland.

Dat is een titel die ik mezelf wel durf te geven!

Nu moet je dit stukje eens opnieuw lezen maar dan met een komma tussen chaotisch en moeder.

Want ik ben geen ‘chaotische moeder’.

Wel ben ik drukte, hectiek, een nachtbraker en dan ook nog moeder.

Volgen jullie mij nog? Zo ja dan heb je alvast een klein voorproefje gekregen van mijn blogs en daarmee waarschijnlijk al vrij snel door of dit het type blog is dat je wilt gaan lezen of juist niet.

Oke, dus chaotisch en moeder. Dit ben ik in 1 zin. In mijn leven staan deze twee grote punten trouwens ontzettend ver van elkaar vandaan. Een beetje twee verschillende werelden maar dan in 1 leven zeg maar..

Lekker mysterieus weer. Ik zal hier zo even wat dieper op in gaan.

Laat ik bij het begin beginnen. ik heb twee ontzettende leuke dochters Blossom & Pixie. Samen met mijn beste vriend heb ik 6 jaar geleden een eigen onderneming opgezet, ben ik werkzaam voor L’oreal, plaats ik elke week een vlog over mijn hectische leven op youtube en probeer ik af en toe ook nog de ‘Voetbalvrouw’ uit te hangen en manlief aan te moedigen tijdens zijn wedstrijden. Dat laatste komt zelden voor trouwens want laten we eerlijk zijn, een vrije zondagmiddag voor jezelf of bepakt en bezakt in een vol stadion zitten met twee meiden die eigenlijk hadden moeten slapen.. je snapt het al, de keuze is makkelijk gemaakt.

Kylie de chaoot!

Deze Kylie kan nooit op tijd komen, vergeet haar sleutels minimaal 3x per week, heeft een ontzettende korte spanningsboog, maakt van alles 1 grote grap, heeft het afgelopen jaar al 4x een nieuwe pinpas moeten aanvragen en haalt geregeld briefjes van 20 uit de wasmachine.

En dan heb ik het nog niet eens over de meerdere malen dat ik een klein schietgebedje moest doen en maar hopen dat ik met mijn lege tank het eerstvolgende tankstation zou halen.

Chaotische Kylie dus

Mama Kylie

Op de momenten dat ik niet aan het werk ben, ben ik thuis met mijn dochters.

Mama kylie is georganiseerd. Mega georganiseerd durf ik zelfs wel te zeggen. Niets laat ik aan het toeval over als het op mn meiden aankomt. Mama kylie heeft het altijd goed geregeld met de opvang en oppas. Hun luiertasjes missen nooit iets en reserve kleding heb ik standaard in de auto liggen.

Ik streef naar perfectie als het aankomt op mijn gezin en ik geloof dat dit mede te danken is aan de chaoot in mij.

Laat ik daarbij wel direct uitleggen dat wat voor de 1 perfectie is, voor een ander verre van perfect kan zijn.

Al denk ik dat daar maar een nieuwe blog aan gewijd moet worden.

Oke, even terug naar de basis en de reden dat we deel uit mogen maken van Mamaplaats.

Mijn twee meiden, Blossom & Pixie. 2 jaar en 9 maanden jong zijn de dames.

De oudste is ontzettend ondeugend, bijdehand en weet heel goed wat ze wil.

Pixie is de kleinste en het tegenovergestelde van Blossom, ze is afwachtend en moet altijd even de kat uit de boom kijken. Verder vind ze het geen probleem dat Blossom haar de hele dag aan dr benen door de woonkamer sleept, ze vind het allemaal wel prima. Blossom is precies mama en Pixie heeft het karakter van haar vader. Een fijn balans dus.

Dit zal hoogstwaarschijnlijk de eerste en laatste keer zijn dat je het woord ‘Balans’ uit mijn mond zult horen komen.

Balans? Wat is dat?!

Bij mij slaat de weegschaal van balans altijd volkomen door van de één naar de andere kant maar ook daar zal ik deze keer niet te diep op in gaan.

Oke, heerlijk van de hak op de tak weer.. echt een rode draad heeft mijn verhaal niet en toch verteld het precies hoe ik ben.

De meest chaotische moeder van Nederland. HERE SHE IS! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je