{{ message.message }}
{{ button.text }}

De langverwachte operatie 2

Deel 2

Afbeelding blog 'De langverwachte operatie  2' Achtergrond blur afbeelding

Voor ik Mn verhaal vervolg zal ik de link nog eens plaatsen voor de mensen die het verhaal niet eerder voorbij hebben zien komen : https://www.mamaplaats.nl/blog/de-langverwachte-operatie


Vandaag mochten wij voor een extra controle terugkomen bij de chirurg om te kijken of ons gevoel klopte. 

Wij hadden het idee natuurlijk dat het gat in Ivy’s gehemelte inmiddels weer zo groot was dat dit met geen mogelijkheid helemaal dicht kon groeien. 

Op de 1 of andere manier word Ivy altijd helemaal zen als ze dr. Breugem ziet, zo leuk om te zien. 

Ze moest met haar hoofd op zijn knieën komen liggen zodat hij goed kon kijken. Hij had het ook al vrij snel gezien, onze vermoedens klopte helaas. 

In slechts 3% van de gevallen komt het voor dat het weer open zou kunnen gaan, helaas behoort onze Ivy tot 1 van de pechvogels. Hij snapte ook niet hoe het zo kon, omdat Ivy’s schisis niet zo breed was (voor zijn begrippen) als bepaalde  andere gevallen. 

Ik had me er min of meer al mentaal op voorbereid, over minimaal 4 maanden word ze opnieuw geopereerd. Dit kon helaas niet eerder omdat het dan net zo zou zijn als hechten in boter. 

26 juli mogen wij terugkomen op controle om te kijken of het iets meer dicht gegroeid is, en hopelijk kunnen we van daaruit weer naar een volgende operatie datum toe leven. 

Ik voel me machteloos, als moeder (& vader) wil je alles doen om je kindje pijn te besparen , laat het allemaal maar zo snel mogelijk achter de rug zijn. 


Onze bikkel komt er wel! Het duurt alleen allemaal iets langer. 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je