{{ message.message }}
{{ button.text }}

De laatste controle.....

Een laatste controle bij het consultatiebureau....

Afbeelding blog 'De laatste controle.....' Achtergrond blur afbeelding

En gister was het dan zover....

De laatste controle bij het consultatiebureau!

Een paar weken geleden de papieren binnen gekregen, want ja ze krijgt ook haar laatste prik. Een paar weken geleden de uitnodiging voor het consultatiebureau en gister was het dan zover. We hadden netjes geoefend met het kaartje voor de ogentest, waren erg benieuwd of ze goed in haar gewicht zat, omdat dat altijd wel een puntje is met eten en zo. Verder gaat ze in de lengte goed, dus maken we ons er niet zo druk om, maar toch....

Daar aangekomen waren we gelijk aan de beurt. Ze mocht haar kleren uitdoen en op het weegschaalstoeltje gaan zitten.... 15 kg! Ze blijft een licht poppetje. Toen meten.... Ja! Ze is eindelijk boven de meter! 1 meter en ander halve centimeter om precies te zijn ;) Wat een verschil met toen haar broer zo oud was, maar ze volgt gewoon lekker haar eigen weg, in alles eigenlijk wat ze doet.

Toen mochten we naar de arts, die heeft wat dingen aan mij gevraagd over hoe het op het moment gaat, zij ging even spelen. Ze vond het saai, zei ze.... De ogen waren aan de beurt, wat hebben we achteraf gelachen om de arts, die praatte namelijk op een toon alsof ze pas 2 zou zijn (nou hebben wij dat nooit gedaan, dus was erg grappig). Ik dacht en volgens mij Daantje ook, ze is al bijna 4 hoor!! Ze heeft alles goed doorlopen. Nu was het toch echt tijd voor de prik. We hadden haar al voorbereid, maar toch raakte ze een beetje in paniek :( Achteraf viel het gelukkig mee en was de prik gauw gezet en de pijn snel weer over.

Nou dat was het dan.... dacht ik in ene. Het is toch wel een afsluiting, zo en zo voor Daantje natuurlijk, maar ook voor mij. We zijn daar toch zo´n 7 jaar bezig geweest en nu is het in ene voorbij!

Ja onze kleine meid is echt groot en toe aan de volgende stap....... Dat wordt nog wat met mams ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je