{{ message.message }}
{{ button.text }}

De keuze van mijn leven

Al jaren loop ik hiermee, en de afgelopen jaren hik ik ertegen aan maar nu gaat het toch echt gebeuren...

Afbeelding blog 'De keuze van mijn leven'

Al vanaf dat ik klein was (1 jaar) ben ik te zwaar en met de jaren ben ik geleidelijkaan aangekomen. Ik heb alle dieeten gedaan maar niets hielp lang. Als ik al afviel kwam ik het later bij... met rente uiteraard. En nu is het moment gekomen dat ik iets heel drastisch ga doen maar wat wel gaat helpen. Ik krijg een Gastric Bypass. Dat wil zeggen, een omleiding en verkleining van de maag zodat je af valt. Niet dat je daarmee klaar bent hoor. Veel mensen denken dat het een easy out is maar dat is het verre van! Het zal de rest van mijn leven iets zijn waar ik mee moet en wil leven. Maar wel de hulpmiddel die mij op een gezond gewicht zal krijgen en houden. Daarnaast een lang traject van 7 jaar waarbij ik begeleid wordt.

Het is heftig maar ik sta er 100% achter. Dit gaat goed komen, ik doe het voor mezelf, mijn kids en om hopelijk ooit een leuke gezonde oma te worden. Ik zal hier het wel en wee bij gaan houden. Ik hoop hiermee mijn "ei" kwijt te kunnen en voor wat support uiteraard.

Ik ben een leuk mens, ik ben er altijd voor iedereen maar ik mag er ook wezen... nu is het eens mama tijd. Gaan jullie met mij mee op reis?

3 weken geleden ben ik begonnen met de sessies van het voortraject. Dwz, voor de operatie. je krijgt 7 bijeenkomsten waar je bij moet zijn waarbij je praat over voeding, bewegen e.d. Elke maandag middag moet ik daar naar toe, nog de komende 4 weken. Tegelijkertijd ben ik erg bezig met gezonde voeding en de tips nu al toe te passen zodat ik straks er winst bij heb. Ik sport 3 x in de week (in de sportschool) en eet nu 3 hoofd en 3 tussen maaltijden. In de afgelopen 2 weken ben ik nu 3 kilo kwijt geraakt. Het zou super zijn om voor de operatie er 10 kwijt te zijn. De operatie is op 26 november (onder voorbehoud) Fingers crossed!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je