{{ message.message }}
{{ button.text }}

De juiste weg is soms zwaar

Afbeelding blog 'De juiste weg is soms zwaar' Achtergrond blur afbeelding

Het is alweer even geleden dat ik een blog heb geschreven, ik kom er voor mijn gevoel niet aan toe. Ik weet niet of jullie dat kennen maar mijn hoofd zit zo vol, er kan even niets meer bij.

Voor drie maanden terug was ik mijn leven even zat. Er moest wat gebeuren want ik raakte in de put. Weer aan het werk gaan na mijn verlof stond me zo tegen, ik merkte gewoon hier hoor ik niet meer thuis. Ook de weegschaal bleef maar oplopen. Daar werd ik ook zo ongelukkig van.
Dus het moest anders. Eerst ben ik gaan sporten en nu werk ik anderhalve maand bij mijn nieuwe werkgever.

Toch hebben deze veranderingen enorme impact, hele goede maar ook minderen.
Wat kost het een energie een nieuwe baan. Wel goede energie want ik ga nu weer met plezier, maar dat neemt niet weg dat ik er soms erg vol van zit.
Hetzelfde geld voor sporten, 2 tot 3x in de week naar de sportschool kost ook veel tijd, vooral omdat ik de kinderen dan eerst nog naar de oppas moet brengen.

Ik werk meer uur en ben nu vaker van huis, en dat heeft nog niet helemaal zijn ritme gevonden. Ik red het nog niet om goed te plannen, zodat bijvoorbeeld mijn huis nog een beetje schoon blijft, de was weg gewerkt.

Het belangrijkste vind ik dat de kinderen niet hoeven lijden onder mijn veranderingen.

Ik had niet voorzien dat ik me tegenover hun zo schuldig zou voelen.
Ondanks dat ik me beter voel door het sporten en veel gelukkiger op mijn werk, voelt het toch alsof ik egoïstisch bezig ben, omdat ik minder tijd voor ze heb.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je