{{ message.message }}
{{ button.text }}

de intocht van de sint was weer geweldig en erg druk

De sinterklaasintocht was weer geweldig maar erg vermoeiend lang wachten veel lopen en alles in de gaten houden

Afbeelding blog 'de intocht van de sint was weer geweldig en erg druk'

heerlijk sintintocht gehad met me 2 kleine jongens ze waren weer geweldig aangekleed en gesminkt voor me jongste zoon was het de eerste keer dat ie het echt meemaakte en begreep hij gilde en zwaaide naar de pieten en de oudste gilde mee voor de lol hihi.vond het wel erg jammer dat er door de pieten discussie weinig kindjes gesminkt waren en er erg veel politie liep.maar ondanks alles was het heerlijk.maar omdat ik ook nog naast me 2 jongens in verwachting ben van de derde en als alleen staande was het erg vermoeiend en na een nacht te hebben geslapen nog steeds moe en futloos ben  en geen idee heb wat ik hier aan kan doen? Maar ik heb de jongens zien genieten en daar doe ik het voor.ik zou eigelijk is willen weten of er meer ouders hun kinderen gesminkt hebben ondanks alle negatieve publiciteit over de zwarte pieten?

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je