Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

De ideale vakantie die helaas nooit plaats zal vinden

​mamaplaats heeft een winactie over de ideale vakantie. In mijn gedachte ben ik de koffers aan het pakken!

Ik ben normaal heel erg van minimale spullen in de koffers, maar nu wil ik zo veel mogelijk meenemen. De extra kosten maken mij niets uit. Want wij gaan naar afrika!

We gaan eerst daar de mooie natuur ontdekken in de jungle voor onze zoon van 7. Mijn dochter van 6 wil niets liever dan de big five gaan zoeken. Met de oudstevan 23 gaan we zijn droom laten komen door te vliegen over kaapstad met de tafelberg. Mijn man wil na al die indrukken bij komen in een lodge midden in de natuur. 

Maar ik wil mijn koffers gaan uitdelen. Ik heb namelijk mijn koffers volgepropt met speelgoed, schoolspullen, benodigdheden voor de schooltjes en weeshuizen daar. Ik wil dat mijn kinderen kunnen spelen met de kinderen van daar. Ik wil ze verwennen en ze een prins/princess laten voelen. Ik wil daar helpen en een glimlach meegeven. Pas dan is mijn vakantie compleet! 

Helaas is dit niet meer haalbaar door diverse beperkingen. Het is niet rolstoelvriendelijk. Daarom zal mijn droomvakantie altijd een droom blijven. Uiteraard ben ik vanuit hier wel bezig met inzamelprojecten en blijf ik me inzetten voor die glimlach. Niet alleen voor daar maar ook voor de voedselsbanken hier. Want kinderen blijven mijn prioriteit, zowel eigen als minder bedeelden. 

7 jaar geleden

Jammer dat je niet kan doen. Ik ken iemand, die ik zo vakantie doet maar die koopt het speelgoed enzo daar om daar lokale markt ook iets extra te gunnen.