{{ message.message }}
{{ button.text }}

De huishoudbeurs, een genot of een hel!!!

De huishoudbeurs!! Tja voor de één een waar genot en voor de ander een ware hel.

Afbeelding blog 'De huishoudbeurs, een genot of een hel!!!'

Ik ben er vandaag geweest. Allemaal verhalen had ik er al over gehoord. 

Een enorme drukte met vrouwen die elkaar bijna afmaken voor dat gratis tasje wat ze krijgen. Ik kon het eigenlijk niet geloven. Want zo zijn wij vrouwen toch helemaal niet?

Samen met een vriendinnetje en haar moeder hadden wij afgesproken vandaag naar de huishoudbeurs te gaan. Afgesproken bij de Mac in Diemen zodat we samen konden parkeren bij de RAI. 

Ten eerste sta je al een half uur in de file op de snelweg. Zou dit echt voor de huishoudbeurs zijn? Nee dacht ik nog, maar tja er zitten wel opvallend veel vrouwen in de auto's. Dan kom je aan bij de RAI zelf. Overal staan bordjes waar je kan parkeren. We gaan voor P1 dus hup in de volgende file. Die file volg je helemaal tot het einde van de parkeerplaats. WAUW wat een mega drukte zeg. 

Vrouwen (echt jong en oud) lopen met zo'n trolley want iedereen is blijkbaar toch gebrand op dat gratis tasje wat je kan krijgen. We staan echt helemaal aan het einde van P3 (ja ja je leest het goed P3 is het geworden want P1 stond al helemaal vol). We besluiten onze jassen in de auto te laten. Anders zeul je daar alleen maar mee. 

We lopen richting de ingang en daar valt eigenlijk mijn mond open van verbazing. Wat een mensen zeg, beter gezegd wat een vrouwen zeg. Allerlei soorten en maten, en vooral allerlei types lopen er rond. Een mega rij om alleen al naar binnen te mogen en dan te bedenken dat wij al vooraf kaartjes hadden gekocht. (hoe lang zou de rij wel niet zijn voor de mensen die GEEN kaartje hebben gekocht) 

Binnen !!!! Eindelijk en eigenlijk valt de drukte wel mee. Maar wat blijkt, we staan op de negenmaandenbeurs. Oké hier is het niet zo druk zoals ik eigenlijk wel had verwacht. Dan zal het ook niet zo heel druk zijn in de andere hallen toch?

In de huishoudbeurs hal aangekomen, valt de drukte gelukkig mee. We kunnen de stands bekijken en vooral kunnen we veel GRATIS dingen proeven. Want dat staat voorop hoor. Lekkere bamihapjes van Kwekkerboom, champignonnenragout met broccoli van Mora, peperdropjes van Autodrop en noem het maar op. Overal kunnen we proeven, proeven en nog eens proeven. Ook zien we super veel leuke dingetjes die we best willen hebben. Maar dit zijn pas de eerste hallen dus kopen doen we pas later. 

We lopen rond en rond en langzamerhand zien we de drukte erger worden. Helemaal als we na de Aziatische hal terug komen in hal 10 en 11. De mensen lopen bijna over elkaar heen. Er wordt geduwd, getrokken en nog net zijn er geen gevechten tussen twee oververhitte oudere dames die net die gratis bitterbal willen hebben. 

We besluiten dan ook snel onze dingen te kopen die we wilden hebben en maken daarna snel dat we weg komen. 

Volledig bepakt met een zware bigshopper van Kruidvat (die iedereen trouwens bij binnenkomst aangereikt krijgt) lopen we richting auto. Dan moet je nog een parkeerkaart kopen. Die is 20 euro !!!!! Onze monden vallen echt op de grond. 20 euro voor een 3 1/2 uur parkeren !!! Dit is toch niet normaal. Helemaal als blijkt dat een parkeerkaart normaal gesproken maximaal 12 euro kost. Wat een oplichterij zeg van de RAI. 

Hoe kijken we terug op deze dag:

We hebben het super gezellig gehad en waren blij dat we vroeg waren. Het was leuk en heb veel geproefd en ook super leuke dingetjes gekocht. Maar wat een drukte zeg. En vooral wat zijn een hoop mensen egoïstisch als het gaat om proefmonstertjes en gratis hapjes en zo. WOW echt niet normaal. 

Maarre volgend jaar gaan we weer. Kijken of wij dan ook veranderen in die egocentrische vrouwen die vechten om dat ene peperdropje whahahhahahah 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je