{{ message.message }}
{{ button.text }}

De hubstar

Ode aan mijn relativeermeneer, de liefste, de papa van mijn kindjes en mijn ‘husband and star’, the hubstar!

Afbeelding blog 'De hubstar          '

Ik dacht altijd dat ik rijkelijk laat was met het vinden van een geschikt exemplaar om kinderen mee te krijgen en de rest van mijn leven mee door te brengen. Niet dat ik niet gezocht had, en een aantal exemplaren nader bekeken had -voor geruime tijd zelfs-, maar telkens kwam het er weer op uit dat die exemplaren toch niet matchten met de werkelijkheid zoals ik deze zag. Er zat dan niets anders op dan verder te zoeken.
Dat zoeken maakte me soms redelijk wanhopig. Alle leuke exemplaren leken al vergeven, en met elke date die ik had was wel iets mis. Totdat ik mijn man, mijn echtgenoot, mijn beste vriend, mijn ‘hubstar’ ontmoette. Ik heb echt het leukste exemplaar getroffen, maar goed dat al die andere dames op deze wereld met hun ogen in hun broekzakken liepen. Hij is…

Mijn hubstar omdat hij relativeert. Een schoon huis of altijd een maaltijd op tafel vindt hij overrated. Hij is blij als ik blij ben.

Mijn hubstar omdat hij voor me zorgt als ik niet fit ben of niet lekker in mijn vel zit -en dat laatste is toch al gauw eens per maand-. Massages, kriebels, theetjes of warme kruiken. Hij regelt het voor me.

Mijn hubstar omdat hij de wereld soms wat eenvoudiger maakt. Waar ik mijn hoofd breek bij een verzoek van dochterlief om een gele outfit voor vandaag en zeg ‘maar schat, het is winter, geel is meer een zomerkleur’ komt hij aandragen met een mosterdkleurige outfit -want geel-. Dochter blij, ik blij.

Mijn hubstar omdat hij me aanmoedigt te doen wat ik leuk vind. Ook al gaat dat weleens tegen zijn belangen in.

Mijn hubstar omdat hij zo’n geweldige vader is voor onze kinderen. Ook al is hij ook wel eens moe van Peuterdrama en dreumesdrift.

Mijn hubstar omdat hij me af en toe -want niet tijdens de voorgenoemde periodes van niet fit zijn- de waarheid vertelt en ondanks alles heel veel van me houdt.

Ik heb het getroffen met dit top-exemplaar. Deze wil ik niet meer kwijt, het is maar goed dat hij mij ook wil houden!

Zo. Dat is eruit. Heb jij ook zo’n exemplaar dat wel een ode waard is?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je