{{ message.message }}
{{ button.text }}

De HCG waarde is gestegen!! Of toch niet??

De waarde van het HCG is gaan stijgen, maar als ik vervolgens in mijn dossier kijk kom ik er zelf achter dat er een fout is gemaakt...

Afbeelding blog 'De HCG waarde is gestegen!! Of toch niet??' Achtergrond blur afbeelding

Zaterdag 24 juni 2017

Vandaag hadden wij in de ochtend een afspraak in het crematorium. Wij mochten hier urnen bekijken en degene die wij op het oog hadden, zou er ook staan. Hij stond er ook inderdaad de urn “Sterre” met een bijpassend olielampje erbij. Hij is in het echt nog mooier dan op de website. Ook stond er een mooie vlinder. Later hoorde wij dat deze niet in de kleur roze geleverd kon worden.

De urn “Sterre” is echt heel mooi en we wisten ook wel zeker dat we deze wouden. Ook zoals deze er stond. Met 2 kleuren roze, crèmekleurige banen erdoor en daarin antraciet stippen wat gezien wordt als sterren. Hij is prijzig, maar is echt ook wel heel erg mooi. Wij wouden alleen wat kleiner dan hoe deze er stond. En dat kon gelukkig ook. Hierop zit wel zo’n 6 tot 8 weken levertijd. Geduldig moeten wachten dus.

Maandag 26 juni 2017

Vandaag eindelijk na 11 weken vloeien, de dag dat ik eindelijk niet meer vloeide.

Vrijdag 30 juni 2017

Vandaag weer bloedprik dag.

Helaas later op de dag niet gebeld voor de uitslagen. Hierover maar een mailtje gestuurd dat ik hier nogal teleurgesteld over was. Ik kon wel in het dossier zien dat de waarde van Utrecht gezakt was naar 130.

Zaterdag 1 juli 2017

Vandaag mocht Shania een nachtje logeren bij opa en oma vogel. Hanna en Joël waren er ook. Shania heeft het super leuk gehad.

Wij zijn naar Scheveningen gegaan, in een hotel. Even lekker uitwaaien, dat hadden wij samen wel even nodig. Zondag ook nog een ballon opgelaten voor Fayèn. Een mooie vlinderballon, tussen de bordjes van Nijntje en de vlinder. We hebben het fijn gehad samen. Even weer wat energie opgedaan om om weer verder te kunnen gaan.

Maandag 3 juli 2017

In de middag werd ik gebeld door de gynaecoloog met excuses dat ik vrijdag niet gebeld zou zijn. Daarnaast vertelde ze dat de waarde van Utrecht aan het zakken was. De waarde van Nijmegen die moest ze vandaag weer nabellen en daaruit kwam dat die waarde aan het stijgen was. Waar hij eerder nog 28 was, was hij nu gestegen naar 71. Niet positief dus. Ook vinden ze dat de waarde de laatste weken niet hard genoeg daalt. Ze willen vrijdag nog even afwachten. Daalt de waarde, dan gaat het zo verder. Blijft het gelijk gaat het ook zo verder. Stijgt de waarde verder dan word ik doorgestuurd naar de medische oncologie voor een behandelplan. Ze verwachten dat de waarde vrijdag gestegen is, omdat de waarde zo langzaam daalt. En dat er dus nog ergens HCG wordt aangemaakt. Mocht ik nog vragen hebben dan kon ik elk moment van de dag bellen ook ’s avonds. Dit kwam hard binnen.

Ik belde Jaco op en die barste in huilen uit. We hingen op en ik brak. Shania vroeg nog heel lief: “gaat het mama?”

’s Avonds toen Jaco thuis was hadden we het erover. Hij snapte het allemaal niet. Ik ging in mijn dossier kijken om te kijken of ik hier misschien meer duidelijkheid uit kon halen voor Jaco. En wat zag ik tot mijn verbazing. Er stond een notitie onder het gesprek van vandaag. Er stond ineens dat er een fout was. Er was door Nijmegen per ongeluk de waarde van 2 juni doorgegeven, dat was inderdaad 71. Gek dat ik niet gelijk daarover teruggebeld ben. Ik dacht misschien was het al laat en bellen ze dus morgen hierover. En anders bel ik zelf morgen. Het is toch allemaal wat onduidelijk nu, want ze vonden toch dat de waarde niet genoeg daalde.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je