{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Handige Onhandige Papa

​De papa van mijn kids is er handig. Hij kan werkelijk alles maken (volgens mij dochter dan).

Afbeelding blog 'De Handige Onhandige Papa' Achtergrond blur afbeelding

De papa van mijn kids is er handig. Hij kan werkelijk alles maken (volgens mij dochter dan). Hij heeft pas geleden nog een bed gemaakt voor haar en ook de kamer omgetoverd tot een Jungle kamer. En gaat bezig met een auto bed voor de jongste. Hij kan auto’s maken, maakt verwarmingen, kan loodgieten, kan elektra maken/verleggen/etc., kan zelfs keukens zetten en badkamers plaatsen/maken kortom hij is heeeeel erg handig.

MAAR als het de kinderen betreft is Papa soms heeeel erg onhandig. Zo hebben we een paar voorbeelden:

Papa maakt altijd het pak luiers verkeerd open. Hij heeft niet door dat daar zo’n handige ribbelrand op zit waar je het pak makkelijk open kunt scheuren, zodat je de luiers ook makkelijk er uit kunt pakken. Nee Papa maakt het pak luiers altijd onder het handvat open, waardoor het dus altijd lastig is om er fatsoenlijk een luier uit te halen.

Ook vergeet Papa heel erg vaak iets aan te doen bij de kids. Dit gaat van onderbroek (bij de kleinste, maar hij heeft ook nog een luier aan) tot hemd bij de oudste. Ook worden er kledingstukken verkeerd aangedaan. Een giletje met daaroverheen nog een shirt, rare combinaties worden hier gemaakt.

Als Papa de kids op haalt blijft er regelmatig wat achter. Kledingstukken (soms zelfs jassen), knuffels, bekers, tassen…..Het komt altijd wel weer bij ons terecht hahah

Papa kan nooit iets vinden. Altijd moet aan Mama gevraag worden waar iets ligt, ook al ligt het onder z’n neus. Nu weet ik waar mijn dochter dat van heeft! J


Voor jullie herkenbaar? Of heeft de Papa van jullie kids andere “gebreke”??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je