{{ message.message }}
{{ button.text }}

De groepsapp van je werk

Heel handig zo'n groepsapp maar als er in het weekend en 's avonds wordt geappt begint het vervelend te worden. Wat vind jij?

Afbeelding blog 'De groepsapp van je werk '

Ik ben juf op een basisschool en werk op een relatief kleine school. Zo heb ik leuke collega's en een leuke baan. Het weekend en 's avonds heb ik vaak nodig om mijn hoofd leeg te maken zodat ik de volgende dag weer fris en fruitig mijn werk kan doen. Nu hebben we al een paar jaar een groepsapp. Hierin worden werkgerelateerde dingen besproken. Heel handig want op die manier komen bepaalde dingen snel bij je collega's terecht en hoef je niet te mailen of bij iedereen langs te lopen. Nu gebeurt het nogal eens dat als het weekend is er ook in de app gepraat wordt over werk. Ik vind dit best vervelend. Ik reageer sowieso niet maar zit al gelijk weer met mijn hoofd bij het werk. 

Wat vind jij? Moet ik dit bespreken? Of moet ik dit gewoon accepteren..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je