{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Griepprik, ja of nee?

Vandaag heb ik de griepprik weer 'gehaald'. Jullie ook?

Afbeelding blog 'De Griepprik, ja of nee?' Achtergrond blur afbeelding

De periode van griep en de griepprik is weer aangebroken. Omdat ik Astma heb, krijg ik ieder jaar een oproep. Vandaag heb ik de griepprik weer 'gehaald'. Ben benieuwd, want ik krijg ieder jaar een dikke, rode plek en voel me dan een paar dagen minder fit. Toch neem ik maar het zekere voor het onzekere, door wel te gaan.

Vallen jullie binnen de doelgroep? Zo,ja: gaan jullie ook voor griepprik?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je