Snap
  • Mama
  • Relatie

De gezondheid van mijn dochter 12 jaar

Wat doet de scheiding met de gezondheid van mijn dochter. Wat voor aandeel heeft vader hier in

Vandaag bij de huisarts van mijn dochter geweest. Voor de arts was het niet duidelijk of ik toestemming zou geven voor onderzoeken mbt mijn kind. Hem dus duidelijk gemaakt dat ik dus altijd toestemming zal geven als het om de gezonheid van mijn kind zou gaan. Ze was vanmorgen blijkbaar bij hem op controle geweest. Haar gewicht 80.5 kilo. Veel en beel te zwaar voor een meisje van 12 jaar. De arts heeft met vader besproken dat ze wordt doorgestuurd naar het GGZ. Als vader voor vrijdag niets heeft gehoord moet hij zelf contact opnemen. Ik heb de arts op het hart gedrukt om dit goed in de gaten te houden omdat het op deze manier al zo vaak fout is gegaan. De arts vroeg ook hoe dit nou allemaal zo heeft kunnen gebeuren, ja als u het weet dan hoor ik het ook graag! Even later komt er een arts in opleiding bij zitten, hij heeft voornamelijk mijn dochter gezien. Ook tegen hem heeft ze verteld dat ik haar zou mishandelen. De arts in opleiding vroeg of we bekend waren bij veilig thuis, dit beaamde ik. Mag ik uw dossier opvragen? Natuurlijk mag dit, ik heb geen geheimen. Ik vraag hem hoeveel dossiers hij wilt inzien, aangezien ik jnmiddes al een volle map dossiers heb van allerlei hulpinstanties. Ik beloof de arts deze week mijn map met dossiers te brengen zodat zij ze kunnen kopiëren. Een aardige arts en een aardige arts in opleiding, zij beloven mij op de hoogte te houden per mail omtrend de ontwikkelingen van mijn dochter. Dus nu weer in afwachting van.....

7 jaar geleden

Fijn dat ze je op de hoogte gaan houden. Maar echt.. Hoe heeft dit ooit zo ver kunnen komen :(. Ik hoop dat ze snel afvalt zodat diabetis of dergelijke haar bespaard kan blijven.

7 jaar geleden

gelukkig dat deze huisartsen jou wel op de hoogte willen houden. Heel veel sterkte en ik hoop dat er een oplossing komt.