Snap
  • Mama
  • trots
  • Geëmancipeerd
  • somslukttniet
  • Maarnuduswel
  • Haardvuur

De geëmancipeerde vrouw 😂

Kennen jullie dat? Van die klusjes die je als getrouwd stel aan je man over laat, maar nu dus zelf moet doen...

Ik zeg met alles dat ga ik redden... zo ook de barbecue van de zomer... nog nooit in mijn leven zelf gedaan, maar dat kon ik toch? Om een heel lang verhaal kort te maken, een heel pak aanmaakblokjes verder en de bbq (zo een mega kleine van de action) maar voor de helft aan😂 point beïng, sommige klusjes moet deze geëmancipeerde vrouw gewoon niet doen😂😂😂

Hoera we zijn een weekendje weg... voor het eerst sinds de scheiding met zijn vieren. CenterParcs werd het🤩 Dus ook een open haard... met de zomer nog vers in mijn geheugen was ik een beetje bang dat dit ook op een teleurstelling uit zou lopen... mam waar is dat hout voor? Uhhh dat gaan we nog beleven schat, maar als mama het lukt hebben we misschien een lekkere open haard in het huisje. 

Dus gisterenavond poging 1 en wat denken jullie? Toch meer geëmancipeerd dan ik dacht, helemaal in mijn element voel ik mij toch wel een klein beetje een pyromaan... as lade meer open of dicht, dit kon ik... en dan hoor ik de pussy cat dolls in mijn hoofd 🎵 I dont need a man to make things happen🎵(Foto van ons haardvuurtje boven de post)

Hebben jullie ook van dit soort dingen? Of ben ik echt de enige die tegen dit soort dingen aanloopt? Let me know💖

Ik ga zeker nog een uitgebreide post over ons verblijf plaatsen later🤩