{{ message.message }}
{{ button.text }}

De geĆ«mancipeerde vrouw šŸ˜‚

Afbeelding blog 'De geĆ«mancipeerde vrouw šŸ˜‚' Achtergrond blur afbeelding

Kennen jullie dat? Van die klusjes die je als getrouwd stel aan je man over laat, maar nu dus zelf moet doen...

Ik zeg met alles dat ga ik redden... zo ook de barbecue van de zomer... nog nooit in mijn leven zelf gedaan, maar dat kon ik toch? Om een heel lang verhaal kort te maken, een heel pak aanmaakblokjes verder en de bbq (zo een mega kleine van de action) maar voor de helft aanšŸ˜‚ point beĆÆng, sommige klusjes moet deze geĆ«mancipeerde vrouw gewoon niet doenšŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚

Hoera we zijn een weekendje weg... voor het eerst sinds de scheiding met zijn vieren. CenterParcs werd hetšŸ¤© Dus ook een open haard... met de zomer nog vers in mijn geheugen was ik een beetje bang dat dit ook op een teleurstelling uit zou lopen... mam waar is dat hout voor? Uhhh dat gaan we nog beleven schat, maar als mama het lukt hebben we misschien een lekkere open haard in het huisje. 

Dus gisterenavond poging 1 en wat denken jullie? Toch meer geĆ«mancipeerd dan ik dacht, helemaal in mijn element voel ik mij toch wel een klein beetje een pyromaan... as lade meer open of dicht, dit kon ik... en dan hoor ik de pussy cat dolls in mijn hoofd šŸŽµ I dont need a man to make things happenšŸŽµ(Foto van ons haardvuurtje boven de post)

Hebben jullie ook van dit soort dingen? Of ben ik echt de enige die tegen dit soort dingen aanloopt? Let me knowšŸ’–

Ik ga zeker nog een uitgebreide post over ons verblijf plaatsen lateršŸ¤©

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je