{{ message.message }}
{{ button.text }}

De geboorte van een moeder

Met de geboorte van je kind ontstaat de geboorte van een nieuwe rol in je leven! Moederschap! In de familie ontstaat een verschuiving...

Afbeelding blog 'De geboorte van een moeder' Achtergrond blur afbeelding

Wat doet dat met je moederschap? Dat is voor iedereen verschillend! 

Ik ervaar moederschap als een spiegel. Het kind wat in je leven komt hoort helemaal bij jou. De nieuwe ziel sluit aan bij de bloedlijn die er al generaties is. Vragen komen bij mij te boven wanneer het kind in mijn buik zich ontwikkeld. Wat wil ik ons kind meegeven in het leven? wat heb ik meegekregen van het leven? 

Ieder huisje heeft zijn kruisje en ik ben belast met generationele problemen die doorgegeven worden van generatie op generatie. Doordat ik dat mij bewust ben kan ik ervoor kiezen om te leren als moeder en mens van de generaties die voor mij geleefd hebben.

Wat ik geleerd heb kan ik doorgeven aan onze kinderen!! Ook al is het zware kost, ik wordt zo blij van de mogelijkheid tot vrije wil!! Dat geeft mij energie en dit drijft mij om moeilijke dingen in het leven aan te pakken.

Ik zou mensen graag inspireren om iedere steen in hun leven om te keren en negativiteit te transformeren naar positiviteit!! Hoe? Door ervan te leren!

Hoe kan je leren van het leven? Door dingen aan te gaan, jezelf in de spiegel zien en jezelf afvragen.. ben ik het met jou eens? 

In een volgend blog wil ik dieper ingaan op mijn ervaringen, wat ik ben aangegaan en hoe ik hier van geleerd heb. Het lijkt me leuk om reacties te krijgen zodat het een onderwerp is wat gaat leven binnen mamaplaats en misschien kunnen we er op die manier voor elkaar zijn :-)

Met licht en liefde,

Freesoul

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je