{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Fransman & ik

Afbeelding blog 'De Fransman & ik'

Ja hoor daar is ze dan op een platform wat voor mij helemaal nieuw is. Vind ik het spannend ja zeker, heb ik er zin ? Absoluut een dikke JA.

Ik ben Mariska 30 jaren oud / jong het maakt niet uit voor mij waren de 30 kaarsjes uitblazen wel een dingetje, maar zoals ze zeggen je bent zo oud als als je je voelt. In mijn geval ben ik dan 53 want met een babytje ... agh ik hoef het niet uit te leggen.

Vorig jaar ben ik trotse mama geworden van een valentijns babytje genaamd Jax Levi AKA Fransie. Dit kind houd van eten en nu hoor ik je denken houd elk kind niet van eten ? KLOPT! Maar dit kind propt werkelijk alles wat los en vast zit in zijn giegeltje en wanneer je even niet snel genoeg gaat zal hij je dat vriendelijk laten weten. Laten we zeggen dat de Fransman sterk een eigen willetje heeft.

Verder is fransie een SUPER blije baby waar je alleen maar HOI tegen hoeft te zeggen en hij begint te lachen, Spullen smijten is op het moment hip en 5 keer je broek vol werken op een dag is nog leuker vooral als hij mama's gezicht ziet ... Kortom met dit mannetje hoef ik me nooit te vervelen.

Genieten doe ik ondanks die fijne verassings luiers elke dag weer en vind ik het heerlijk om hem te zien opgroeien. Hij leert zo snel dat ik hem soms moet saboteren zodat hij niet te snel groot wordt, Grapje natuurlijk!

Nog heel even en dan mag dit meneertje zijn eerste kaarsje uit gaan blazen. Met die gedachten sluit ik dit berichtje af en ga ik even in een hoekje heel hard huilen omdat mijn baby bijna geen baby meer is.

Wordt vervolgd....


Www.instagram/mariiskaa1990

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je