{{ message.message }}
{{ button.text }}

De feestdagen komen er aan

Afbeelding blog 'De feestdagen komen er aan' Achtergrond blur afbeelding

Het is december, normaal gesproken mijn favoriete maand. Een maand vol gezelligheid, dit jaar zit er toch een soort randje aan. Allereerst; corona... en ten tweede moet mijn lieftalige man beide kerstdagen de middagdienst werken. 

Nu kan ik dat tweede wel overleven en zijn er mensen die nooit vrij hebben met kerst, maar de restricties van nu maken het niet bepaald een gezellige kerst.

Ik hou van een drukke kerst, volle huiskamers met familie en vrienden. De hele dag samen eten, cadeautjes uitpakken. Dat is dit jaar een stuk somberder. 

Om onze kerst toch zo gezellig mogelijk te maken, zo ver het mag, heb ik besloten om ,met Jaxx ,kerst bij mijn ouders te vieren. Zo zijn we allemaal toch een beetje samen, ondanks het slechts een heel klein groepje is. 

Hoe ga jij kerst vieren dit jaar? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je