Snap
  • Mama

De eerste werkdag!

Vandaag was het zo ver, na 14 weken thuis zitten, mocht ik weer aan het werk. Heerlijk, maar ik voelde me soms net een stagiair!

Het was best even spannend natuurlijk, dus vannacht ook iets slechter geslapen. Niet gedroomd dat ik te laat zou komen, wat ik eerder wel altijd heb gehad bij nieuwe banen of andere belangrijke dingen. De kleine man weggebracht aar het KDV, na 2 weken vakantie, Drama! Maar ik voelde me best Dus daaraan kon ik wel merken dat ik er best ontspannen in stond.. Maar toch..

Alles is nieuw, alles is gek, ik weet van alles niets. Er moest me echt verteld worden wat ik moest doen, vreselijk vind ik dat. Ik ben iemand die graag dingen zelf op pakt, maar dat was best lastig. Daardoor voelde ik me vrij nutteloos, maar er is me verzekerd.. over een paar weken wens ik me terug in deze rustige tijd!
Het nieuwe systeem werkt ook nog niet, daardoor wil hij me nu niet te veel laten doen, want anders ben ik net aan dit systeem gewend en gaan we over op het nieuwe systeem.

Ach, het komt allemaal wel goed. Heb vertrouwen, denk ik dan maar.
Tot die tijd blijf ik me maar even een stagiair voelen, totdat ik mijn plekje gevonden heb en precies weet wat ik allemaal moet doen.

Donderdag de hele middag en avond gelijk besprekingen met bruidsparen in Amsterdam, hopelijk voel ik me dan iets minder nutteloos en heb ik leuke gesprekken! Want, wie gaat er geweldig goed zijn in deze baan? Juist! Ik!

8 jaar geleden

Het gaat gelukkig al een stuk beter. Volgens mij baas wil ik over een paar weken graag weer terug naar de tijd dat ik moest vragen wat ik kon doen ;). Ben benieuwd. Succes en werk ze vandaag!

8 jaar geleden

Gelukkig! Hier gaat het ook beter hoor. Afgelopen donderdag erg leuke gesprekken gehad met bruidsparen en dat gaf me echt een boost dat ik hier hoor te zitten! Ik weet nu erg goed wat ik zelf moet doen ;). Succes, ook jij awesome zijn!

8 jaar geleden

Bij een nieuwe baan moet je altijd even je plekje vinden, duurt een paar dagen en dan komt het goed! Heel veel plezier met je nieuwe baan! (ik had vandaag ook weer mijn eerste werkdag na mijn vakantie :) wek bij mijn huidige baan, hihi)

8 jaar geleden

Heel herkenbaar! Ik had dinsdag mijn eerste werkdag en had ook het gevoel alsof ik niks meer wist. Dat kwam gelukkig de volgende dagen wel weer een heel eind goed ;)