{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eerste stap

Afbeelding blog 'De eerste stap ' Achtergrond blur afbeelding

Whooee, wat spannend zeg! Daar zijn we dan, na jaren twijfelen, Een blog beginnen, het leek te spannend en veel te ingewikkeld voor mij. Naast mijn gezinsleven en mijn baan had ik af en toe nog eens tijd over. Hoe dat kan vraag ik mij soms ook nog af, echt waar.

Maar op die momenten was ik voornamelijk aan het rondkijken wat ik nog meer uit mijn leven kon halen. Hoe kon ik die sleur doorbreken, die na een aantal jaar er toch stiekem in sloop. Een nieuwe uitdaging

Een aantal jaar geleden kwam ik op het idee om een blog te beginnen. Gewoon mijn persoonlijke verhaal te doen en hiermee hopen de lezers te entertainen en moeders het gevoel geven, die tijdens het rondje google zoeken op symptomen denken, hé ik sta hier niet alleen in! Tenminste, dat is vaak wat mij overkwam tijdens mijn google rondje. Zoeken naar blogs en verhalen die mij konden geruststellen en het gevoel van herkenning gaven.

Maar al die tijd kwam er niks van. Ik durfde het niet, moest uit mijn comfortzone stappen. Dit was een behoorlijke drempel, die er eigenlijk op dit moment nog steeds is. En toch waag ik een kansje. Want weet je? Ik en nog veel meer moeders blijven teveel in hun comfortzone, het veilige vertrouwde plekje. En waarom? Ik heb zelf geen flauw idee.

Daarom hier nu mijn eerste stap, ik doe het! 


Liefs

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je