Snap
  • Mama
  • #momlife
  • #life
  • #blog
  • #gewoonmama

De eerste ooit.

4 jaar geleden

Zo herkenbaar. Benieuwd naar je verhalen, ga je volgen :) Veel liefs.

5 jaar geleden

Leuk dat gaat schrijven. Ik ben ook nog niet zo lang geleden begonnen met schrijven. Nu ook net de stap gezet om mn 1e artikel over perfectionisme op inspirerend leven.nl te schrijven. Herkenbaar hoor moederschap heeft mij ook veranderd niet mij onzekerheid maar mijn perfectionisme en controle houden is mijn zwakke punt zeker met 3 is dat niet vol te houden ook een burnout nu herstellende van de 2e keer... En de wijntjes, chocolade en genieten dat ze op bed liggen dragen bij aan een ontspannen avond en natuurlijk het lezen van blogs van andere mama's? Ik ben je ook gaan volgen.

5 jaar geleden

Super leuk ! Ik ben ook op deze reden begonnen en mijn eerste blog online gezet. Ik snap je angst om de 'mamamaffia' helemaal! Ik ga je volgen Joelle! x Natas

5 jaar geleden

niemand is perfect en het is zonde dat je zo onzeker bent. in mijn ogen is iedereen een goede moeder als ze haar kinderen geeft wat ze nodig hebben zowel materieel gezien als in liefde en aandacht. ik ben met mijn oudste ook heel lang onzeker geweest en er is zeker altijd wel iemand die het "beter"weet. met de 2e ben ik pas gaan leren het los te laten en mijn eigen gevoel te volgen en man wat gaf dat een rust. er is nu eenmaal geen handleiding(ook al proberen ze dat misschien wel in boeken zo te verkopen) over hoe je kinderen opvoed. het belangrijkste wat ik je kan mee geven is luister altijd naar je moeder gevoel zelfs instanties weten het niet altijd beter. hopelijk kan je het schrijven verder oppakken en kan je zo een beetje je ei kwijt.