{{ message.message }}
{{ button.text }}

de eerste ontmoeting #1

laten we maar eens vanaf het begin beginnen. de eerste ontmoeting met mijn man

Afbeelding blog 'de eerste ontmoeting #1' Achtergrond blur afbeelding

23 mei 2005, een prachtige dag en de bruiloft van mijn zus Het wordt gevierd in een leuke zaal met een nog leukere ober.
De gehele dag wordt er over en weer geflirt. Aan het eind van de avond wisselen we nummers uit en spreken we voor het weekend af in de aangrenzende kroeg.

De week vliegt voorbij. Na een vermoeid weekje bewonersvakantie heb ik eigenlijk weinig trek in een avondje stappen. Ik laat me overhalen door me zus en zwager en ga uiteindelijk toch naar het bewuste café. Helaas staat de leuke ober achter de bar en is hij allang weer met een ander meisje bezig. Gelukkig kom ik een hoop oude bekende tegen en heb een enorm gezellige avond. 
Ik neem me voor om de week er op opnieuw te gaan, het was uiteindelijk toch wel erg gezellig. 

Het weekend er op ga ik alleen, geen trek in de keurende ogen van mijn zus.
Halverwege de avond begint er uit het niets een jongen tegen mij te praten en we blijven de gehele avond met elkaar in gesprek.
Om 2 uur komen me ouder me ophalen en treffen ze me al zoenend buiten.Ik schaam me dood en zonder ook maar nummers uit te wisselen stap ik in de auto. Wanneer me vader vraagt wie het is ben ik door de alcohol zijn naam vergeten. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je