{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eerste lange autorit, op vakantie!

Eerst met het vliegtuig en dan 15 uur in de auto, hoop dat ze het volhoudt!

Afbeelding blog 'De eerste lange autorit, op vakantie!'

Wij gaan dit jaar weer naar Turkije, eerst met het vliegtuig en dan 15 uur in de auto naar mijn schoonouders in het oosten van Turkije. In eerste instantie wilden we zelfs met de auto vanuit Nederland gaan rijden maar vanwege de kosten van de aanschaf van een ruimere auto kwamen we goedkoper uit met vliegen. Nou dat laat ik me geen 2 keer zeggen! Het scheelt nogal veel tijd! We gaan een maand heerlijk genieten! Hoop dat mijn dochtertje het goed uithoud in de auto, gelukkig kan ze zich vermaken met boekjes en natuurlijk de dvd-speler!  We rijden wel is naar duitsland (ongeveer 7 uur) maar dit is toch een wat langer!

Eerst 10 dagen in het dorp vertoeven en tot rust komen (met de nadruk op rust!) want het is zo mooi en heerlijk stil daar! Geen mooiere sterrenhemel dan in het dorp van mijn schoonouders!

Daarna luxe luxe en nog eens luxe in onze gehuurde villa (bodrum) met PRIVE zwembad. Lekker baantjes trekken en genieten van de zon! Nu nog maar snel even een zwemvest aanschaffen voor mijn dochter van 3 en cadeautjes kopen voor de familie! Want natuurlijk neem je cadeaus mee, dit jaar worden het zeker LET verlichting. Zijn vader wist niet dat dit bestond, des te leuker om zoiets te geven!

Op 4 september begint onze lange vakantie en ik hoop er erg van te genieten! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je