{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eerste echte opa en oma dag

Ilse is vandaag voor het eerst voor vast 1x in de week naar opa en oma, die heeel graag wilde oppassen.

Afbeelding blog 'De eerste echte opa en oma dag ' Achtergrond blur afbeelding

opa vroeg al een paar x wanneer komt ze weer een dagje bij ons?

Ze heeft er al een paar x gelogeerd en dat was dikke lol voor Ilse, heerlijk vind ze het daar en vooral haar grote vriend opa is helemaal top.

Ik wilde eigenlijk niet vast elke week haar laten gaan, omdat ik gewoon thuis ben en thuis werk. Maar men vriend vind dat ik een dag voor mezelf moet hebben, ik vind dat eigenlijk niet echt nodig. Op zich is het wel lekker met een belade fiets met boodschappen naar huis en geen tijd van ojee Ilse moet eten, naar bed of wat dan ook...

Ik wil ook dat opa en oma, echt opa en oma moeten kunnen zijn lekker verwennen en niet vast dag dat ze komt. Dit heb ik ook wel besproken met men schoonmoeder. Maar die zij al ze is eigen dus het is anders dan een gastkindje (ze is ook gastouder) en opa vind het ook heeel erg leuk. Dat is bijna 2 handen op 1 buik, zij is dol op hem en hij op haar.

Aan de ene kant steekt het wel zijn ouders maar de mijne niet... helaas is dat ook niet zo makkelijk naar mijn ouders omdat die minstens een uur rijden ver wonen. mijn schoonouders wonen op de route van het werk van mijn vriend en wonen maar 15-20 min rijden van ons.  mijn ouders komen wel, als ze wat ouder is en kan lopen en praten misschien dan een weekendje daar logeren :)

Ben benieuwd hoe alles gaat lopen nu :) nu maar eerst een dag mama tijd.... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je