{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Dorsjes verhuisd

Afbeelding blog 'De Dorsjes verhuisd '

Ja daar is dan eindelijk de blog waar ik zelf heel lang naar uit heb gekeken. Een fijn en positief bericht, een blog waar ik enorm naar verlangde! Lezen jullie mee?

De verhuizing 
Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen hebben wij een huurwoning toegewezen gekregen. Ondanks dat het een huurwoning is, is deze woning keurig netjes onderhouden. Wat we voornamelijk hebben gedaan is alles sausen en schilderen in de kleuren die we wilden, de keuken gepimpt, al het deurbeslag vervangen en op zolder een muurtje geplaatst om, naast de slaapkamer van Mailiyah, meer bergruimte te creëren. 
Op zaterdag 26 februari zijn we verhuisd. Na 2 weken hard klussen konden we over, wat hebben we hier naar uitgekeken!
In de vroege morgen breng ik de kinderen naar mijn oma waar ze lekker kunnen spelen en neem ik 2 grote pannen soep mee die ze voor ons en de verhuizers gemaakt heeft, topper he! 
Vrienden en familie hebben we verdeeld over de 2 huizen, zo kon de ene helft inpakken en inladen en de andere helft uitpakken en uitladen. Maar wauw wat kan een mens veel spullen hebben, zelfs vanuit een appartement kan heel veel komen (en laten we het dan vooral niet hebben over de hoeveelheid dozen wat nog bij mijn schoonvader staat opgeslagen). Na een dag hard werken halen we de kinderen op. Moe maar voldaan ploffen we die avond met z'n vijfjes op de bank, wat voelt dit fijn en ook nog zo onwerkelijk!

Genieten
De volgende ochtend worden we wakker en kijken we elkaar aan. Ja we hebben hem echt he, dat mooie grote mensen huis waar we zo lang naar verlangden en alleen maar over konden dromen. En met dat ik dit typ kan ik nog steeds huilen, huilen van geluk! Het is hier zo fijn, zo mooi en zo genieten! En de kinderen? Wat zijn die hier opgebloeid! Ze zitten alle 3 onwijs goed in hun vel, slapen goed (in jawel, ieder hun eigen kamer) en Mailiyah doet het echt super goed op school! 

We hebben een perfecte locatie, we kunnen lopend naar de overkant om een boodschapje te doen in het wkc, dichtbij school en achter ons is een speeltuintje met kinderboerderij, kortom ideaal!

Ons jaar
Wat een goeie start, we leven alweer in de maand augustus, of terwijl over de helft van 2019! We maken alleen maar mooie en fijne dingen mee. 
ik besef me goed en merk ook echt dat ik hier enorm van geniet, net iets meer, net iets intenser, moeilijk te omschrijven! We ontmoeten mooie mensen en ik voel dat dit ons jaar wordt, is en blijft! Het jaar zonder zorgen, in goede gezondheid en vooral met fijne mensen om ons heen waar we energie van krijgen!

Wij gaan genieten. Genieten van al het moois van nu en vooral van wat nog komen gaat! En als het aan mij ligt? Blijven we hier in ieder geval voor de komende 10 jaar zitten!

Als vervolg op deze blog wil ik ook graag ons ''verhuiskaartje'' met jullie delen, deze zal ik via een link hieronder met jullie delen. We hebben dit laten maken door @papasokka (instagram, video content creator) een echte aanrader en follow tip! Erg benieuwd wat jullie er van vinden, laten jullie het ons weten?

Liefs Marisa

https://www.instagram.com/p/Bys5v3po2o7/
https://www.instagram.com/p/Bu6yYd6FfdQ/?igshid=1y2dygcz0eawy

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je