{{ message.message }}
{{ button.text }}

De definietieve uitslag.

Afbeelding blog 'De definietieve uitslag.'

Eindelijk is het 13 mei, de dag dat we een definitief antwoord krijgen waarom de zwangerschap van Chloë zo gelopen is. We hebben onze eigen vaste dokter, dit vinden we erg fijn aangezien zij onze hele geschiedenis weet. Helaas hebben wij gewoon hele erge pech gehad wat er al gedacht werd. Elk persoon hoort van elke chromosoom er 2 te hebben  in Chloë's geval had zij overal 3 chromosomen van ook wel Triploïdie genoemd. Chloë had Triploïdie en ik het HELPP syndroom. Heel erg zeldzaam zo vroeg in de zwangerschap maar toch had ik het. Hoe nu verder? Kan dit nog een keer gebeuren ? Hadden we als we de NIPT test hadden gedaan het eerder geweten ? De antwoorden waren nee, en dit was wel erg fijn om te horen. Wij hebben bij een volgend zwangerschap geen verhoogd risico op herhaling en evenveel kans als ieder ander dat het weer zal gebeuren. Ook een NIPT test had niet uitgemaakt omdat Chloë van alles 3 had, hadden ze dit niet kunnen zien. Fijn nieuws vonden we ondanks alles wat er gebeurt is. Groen licht voor een nieuwe zwangerschap werd ook gegeven, want na helemaal gecontroleerd te zijn zag alles er goed uit. We lopen samen hand in hand het ziekenhuis uit, kijken elkaar aan en ik geef Yannick een kus. Hij weet wat ik denk, wat ik voel en hoe erg ik ons meisje mis. Ik hou van je zeg ik, we stappen de auto in en gaan naar huis. Ons huis waar allebei onze kindjes zijn, ons allergrootste geluk.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je