{{ message.message }}
{{ button.text }}

De dag na, het gesprek

Afbeelding blog 'De dag na, het gesprek ' Achtergrond blur afbeelding

- aller eerst sorry voor de veelste late vervolg. -

Met zijn 3en blijven wij lekker thuis, we maken er een "leuke" dag van.

En dat doen we, we genieten, van elkaar, ons kleine vriendje. Samen maken wij een wandeling door het bos, je loopt alleen. Ik weet als jij dit doet, jij aan het denken bent. Dus ik laat je, gewoon even alleen.

Op de terug weg in de auto raak je me even aan, "ik weet het niet Annie, wat moet ik hiermee?" Stom verslagen kijk ik je aan. Want ja..  wat moeten we hiermee? Ik geef je een kus, en kijk je heel stom aan. " Ik weet het ook niet lieverd, echt niet." We besluiten om naar de McDonald's te gaan, ieder die ons gezin kent.  Weet dat wij hier alle 3 heel blij van worden. ;)

Bij thuiskomst willen we eigenlijk zoveel, maar we kunnen helemaal niks. We besluiten om naar de winkel te gaan en halen "alles wat we lekker vinden". En dat doen we, genieten van deze dag, en dit moment.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je