Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • post

De Club van Sinterklaas Feest tour

Ik ben benieuwd hoe onze dame het zondag gaat vinden....

Vandaag heb ik te horen gekregen dat we drie kaartjes hebben gekregen voor de Club van Sinterklaas Feest tour aankomende zondag. Aangezien ons dametje helemaal fan is van Hoge Hoogte Piet en Test Piet zal het wel helemaal een grote verrassing zijn zondag. We gaan het dan ook nog niet vertellen, pas als we er zondag zijn.

Zondag hebben we ook nog Sinterklaas feest op het werk van Papa. Dus wordt een drukke dag. De feest tour is in de ochtend op een half uur rijden van ons en dan hebben we in de middag Sinterklaas van het werk van Papa. Alles gaat dus lukken! Tevens zou onze meid in de auto naar huis dan een dutje kunnen doen, maar denk dat ze dan nog volop aan het brabbelen is over de feest tour.

Zelfs de kaarten kopen vind ik te prijzig. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik super super super geluk heb met mijn collega's, dat ik gratis kaarten aangeboden kreeg.

En nu...... fototoestel opladen, camera opladen en ik kan nu al niet wachten totdat ik het gezicht zie van ons dametje als ze Hoge Hoogte Piet en Test Piet in echt gaat zien!

Deze blog is niet om jullie de ogen uit te steken, maar om even mijn enthousiaste kwijt te kunnen en om te laten weten dat mijn collega's super zijn! Ik zal zeker nog laten weten hoe onze meid het allemaal beleefd heeft!

10 jaar geleden

Jaaaa leuk he!! Wij gaan zondag ook naar de club van Sinterklaas. Mijn man heeft vandaag via vakantieveilingen 4 kaartjes gescoord voor 30 euro. Een koopje dus als je bedenkt dat 4 kaartjes eigenlijk 98 euro kosten. De kaartjes met een brief van Sinterklaas die liggen nu in de schoenen te wachten tot ze morgenvroeg gevonden worden. Ben erg benieuwd naar de snuitjes.

10 jaar geleden

SUPERLEUK en heel veel plezier gewenst!

10 jaar geleden

Veel plezier dan!

10 jaar geleden

Veel plezier!