{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Club van Sinterklaas Feest tour

Ik ben benieuwd hoe onze dame het zondag gaat vinden....

Afbeelding blog 'De Club van Sinterklaas Feest tour' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag heb ik te horen gekregen dat we drie kaartjes hebben gekregen voor de Club van Sinterklaas Feest tour aankomende zondag. Aangezien ons dametje helemaal fan is van Hoge Hoogte Piet en Test Piet zal het wel helemaal een grote verrassing zijn zondag. We gaan het dan ook nog niet vertellen, pas als we er zondag zijn.

Zondag hebben we ook nog Sinterklaas feest op het werk van Papa. Dus wordt een drukke dag. De feest tour is in de ochtend op een half uur rijden van ons en dan hebben we in de middag Sinterklaas van het werk van Papa. Alles gaat dus lukken! Tevens zou onze meid in de auto naar huis dan een dutje kunnen doen, maar denk dat ze dan nog volop aan het brabbelen is over de feest tour.

Zelfs de kaarten kopen vind ik te prijzig. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik super super super geluk heb met mijn collega's, dat ik gratis kaarten aangeboden kreeg.

En nu...... fototoestel opladen, camera opladen en ik kan nu al niet wachten totdat ik het gezicht zie van ons dametje als ze Hoge Hoogte Piet en Test Piet in echt gaat zien!

Deze blog is niet om jullie de ogen uit te steken, maar om even mijn enthousiaste kwijt te kunnen en om te laten weten dat mijn collega's super zijn! Ik zal zeker nog laten weten hoe onze meid het allemaal beleefd heeft!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je