{{ message.message }}
{{ button.text }}

De auto of de fiets? Wat wordt het vandaag?

Op maandag heb ik geen keus en moet ik met de fiets, maar op dinsdag kan ik kiezen.....

Afbeelding blog 'De auto of de fiets? Wat wordt het vandaag?' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag mocht ik kiezen... de fiets of toch met de auto? Mijn man bracht ons zoontje weg naar zijn moeder, dus ik had de keus. Wat zou ik doen? Met de fiets, want het werd toch lekker weer. Of nog even tutten en dan de auto pakken. :-)

Laat ik jullie zeggen dat ik op 10 minuten rijden met de auto van mijn werk woon. Op de fiets doe ik er ongeveer een kwartier á twintig minuten over. Op maandag ga ik altijd met de fiets want dan heeft mijn man de auto nodig. Op dinsdag heb ik de keus. Op donderdag ga ik altijd met de auto want dan breng ik mijn ventje naar mijn moeder. En op donderdag rij ik hem naar de crèche... je raadt het al... met de auto. 

Ik weet het, het is een luxe probleem en het is erg fijn dat ik kan kiezen. :-) De ene keer kies ik de fiets en de andere keer de auto. Het is vooral lekker op de dagen dat je weet dat je niet droog over gaat komen. De donkere dagen met donkere wolken. Maar vandaag is het blauw. Een mooie blauwe lucht met een paar witte wolkes

En toch... ik koos voor de auto. Even nog tutten in de badkamer. Even nog rustig aan doen. Relaxt aankomen op mijn werk. Heerlijk... Geen gezeul met spullen. Tas op de achterbank.

Morgen.... morgen ga ik ook met de auto, want dan breng ik mijn mannetje naar mijn moeder. Gelukkig heb ik een keus. Een hoop moeders moeten wel op de fiets, omdat ze geen auto hebben. Of omdat de man de auto nodig heeft. Ik heb dat wel en kies (misschien wel iets te vaak) voor de auto.

Hebben jullie een keus? Wat kies je dan? De auto of toch de fiets?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je