{{ message.message }}
{{ button.text }}

De arts prikt mij het ziekenhuis in!

Nog altijd verdrietig, hoe kon hij me naar huis laten gaan met een klaplong ?

Afbeelding blog 'De arts prikt mij het ziekenhuis in! '

Elke dag weer spookt het door mijn hoofd, waarom? Waarom heb je me naar huis gestuurd met een klaplong ? Ik had wel in een shock kunnen raken! 

Het begon allemaal ruim twee jaar geleden net voor de kerst, ik heb al twee maal een operatie aan me schouder gehad waardoor ik fysiotherapie volgden. Door de hoogte van de pijn , konden ze niet effectief fysiotherapie geven, en daarom zou ik worden behandeld met een ontstekingsremmende middel in het Bergman Kliniek t' Naarden. Ik was al eerder bij de arts geweest, dus ik vertrouwde het wel! 

Maar dit keer voelde het anders... Hij gaf bijna geen uitleg, deed nors en was duidelijk er niet bij met zijn hoofd! Ik werd de kamer binnen gebracht en mocht op de tafel gaan liggen, hij zetten een röntgenapparaat op mijn borst, want het spul zou direct de rib in gespoten worden. Hij zet met een pen een streepje en zei, ik zal hier ongeveer moeten zitten. Hij voelt nog wat, en duwde de naald naar binnen, wat ik toen voelde was onbeschrijfelijk! Een helse pijn, een klap op de borst, ik werd niet goed! Hij zei rustig maar dit is normaal!

Ik werd naar de ruimte gebracht waar je ongeveer een uur moest blijven om uit te rusten, ik keek me moeder aan het gaat niet goed. Ik kreeg een dikke tong , kon niet meer slikken en zakte op dat moment weg ik dacht echt dat ik dood ging ! Ik werd wakker op de uitslaapkamer aan de monitor, de arts kwam kijken en zei dit is normaal hoor we gaan je ontkoppelen en je mag naar huis! Zo gezegt zo gedaan, met helse pijn de auto in, elke hobbel deed zeer!

Twee dagen later gewoon vervroegd kerst gevierd bij oma, je leest het goed twee dagen later! Ik was in de veronderstelling dat het bij de behandeling hoorde de pijn... Zondag ochtend 3 dagen na de behandeling na eindelijk een beetje weg te doezelen, schut me vriend me wakker! We gaan nu naar het ziekenhuis! Ik had een dikke wang, blauw, vocht in me borst en ik hapte schijnbaar heel veel lucht elke keer. 

Daar aangekomen een hartslag van 180 slagen en nog steeds pijn! Met spoed een rontgen foto gemaakt... Mevrouw u heeft een klaplong!!! Wat ? Sorry? Ik was verslagen! U had in shock kunnen zijn op dit moment! Ik was boos verdrietig en verslagen! 

De arts heeft me kerst afgepakt!! Want met kerst lag ik ook in het ziekenhuis, helaas heb ik daar een week met een drain gelegen! 

En wat doet het Bergman Kliniek? Weglopen van de fouten, en aangegeven dat dit me eigen schuld was! Ik had maar beter naar me lichaam moeten luisteren!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je