Snap
  • Mama
  • Babyspullen

De alllllerlaatste hot mama challenge!

Dit is de laatste Hot mama challenge. 7 weken lang zijn we bezig geweest met onszelf weer een beetje onszelf laten voelen.

Ik vond het leuk om mee te doen met deze challenge. Ik heb altijd geroepen dat als ik kinderen zou krijgen ik mezelf EEEECHT NIET zou laten verslonzen! No way! Mij echt niet gezien! En okee, nu is verslonzen misschien een groot woord, maar ik deed wel even net iets minder hard mijn best om er leuk uit te zien. Ik ging meer voor de 'okee' dan voor de 'wauw'. 

De vraag die ik mijzelf elke ochtend stelde was, kan ik zo de deur uit? Was het antwoord daarop jawel, dan was het goed genoeg. Ook vergat ik de tijd voor mijzelf te nemen. Ik was 24/7 alleen met mijn kleine meisje bezig. Ik vergat totaal wat ik zelf nodig had. En dan heb ik het niet over gekke grote dingen, maar gewoon zoiets simpels als even lekker rustig ontspannen in bad. Even wat tijd voor mezelf. 

Deze challenge heeft mij meegegeven dat ik naast (nieuwe) mama, ook nog steeds ik ben. En dat ik er echt wel mag zijn. En behalve dat, dat ik daar ook echt wel wat tijd in mag steken. Nu ben ik, heel eerlijk, ook wel gewoon een beetje lui. Maar desalniettemin, wil ik er toch gewoon een beetje uitzien als mijzelf. En ik moet zeggen, ik begin mijn 'oude ik' weer aardig terug te vinden. Ik voel me weer wat zelfverzekerder in mijn eigen oude kleding, al ben ik nog niet toe aan de strak strakker strakste jurkjes en rokjes. Maar hey.. baby steps he. 

Ik steek in iedergeval al weer meer tijd in mijn haar, draag een lipstickje en zo nu en dan als ik het niet vergeet doe ik een leuke ketting om. 

Ik voel me lekker en dat is belangrijk. Want je weet wat ze zeggen: happy wife, happy life!

8 jaar geleden

Dank je wel! Het was ook wel een eye-opener deze challenge. Daar waar ik het allemaal logisch vond en zei dat ik nooit mijzelf zou vergeten.... nou het gaat zo vanzelf! Dus het was fijn mijzelf terug te vinden!

8 jaar geleden

Grappig ook dat er echt wel verschil zit tussen de eerste en da laatste foto! Je mag er zijn hoor!