{{ message.message }}
{{ button.text }}

de 5de muziek les van Ilse maar anders...

Vandaag was het tijd voor de 5de muziek les van Ilse maar helaas mama is ZIEK

Afbeelding blog 'de 5de muziek les van Ilse maar anders...' Achtergrond blur afbeelding

Zondag begon het al pijn in mijn keel, Pijn overal. Ik nog ow, dat gaat wel over. NIET DUS. Maandag overal pijn keel pijn. Ojee griep dus... Dinsdag ochten gewoon gewerkt want ja een gastouder gaat door niet werken is geen geld. Ik heb meerendeels naar 2 spelende kinderen zitten kijken die erg veel plezier met elkaar hadden. Lachen gieren brullen. 

Ik gister avond nog, ik ga gewoon naar de muziekles want Ilse vind het erg leuk. De nacht was een ramp nacht 4 uur wakker amper kunnen slikken omdat het zoveel pijn deed. Af en toe een beetje kunnen slapen. Mijn wekker ging. Ilse was ook wakker. Vrolijk als altijd. Ik ben even naar de wc gegaan. Hoor haar al mama mama mama roepen vanuit onze slaapkamer. Lekker even bij papa tutten op bed, wat kan ik daar van genieten zeg. Ik nog vol hoop ga gewoon zeg ik tegen hem. Kleed Ilse en mezelf aan gaan naar beneden voor het ontbeit. Met tranen in mijn ogen drink ik mijn drink ontbeit op.. geef Ilse haar pap. En merk dat ik toch moet toegeven dat ik ziek ben en echt goed ziek. 

Ik Ilse naar  papa gebracht die nog boven was gevraagt of hij anders met haar wil gaan.. natuurlijk niet want hij moet werken. Toen gevraagt of hij thuis wilde werken zodat ik een back up heb want heb het gevoel dat ik elk moment kan instorten.  Huisarts gebeld, gelukkig nog een plekje. 11:10 kon ik terecht met pijn en moeite 2 paracetamol genomen. Ilse naar beneden gebracht vriendin geappt dat ik ziek was en of zij door kon geven dat ik niet bij de muziekles kwam. Wat baalde ik. 

Bij de huisarts kreeg ik te horen ontsoken keel amandelen. En ik maar denken dat ik die dingen niet meer had... weet het nog een hele dag in het ziekenhuis was 12/13 jaar.. op het randje van wel of geen opnamen. Hele week goed ziek van de operatie.  En nu zitten die dingen er gewoon weer. Lekker dan. Amper wat kunnen eten, drinken of slikken. Joepie, pijnstillers, ijsjes, koud drinken en thee met honing is het advies. En nu maar hopen dat het snel over is...

ziek.jpg

Ilse speelt nu lekker met haar instrumenten die ik maar heb gepakt dat ze toch wat bezig is met muziek al danst ze de hele dag al op de muziek die uit de radio komt. Ze merkt aan mij wel dat ik niet lekker ben. Komt ook veel kusjes en knuffels vragen. Wat is het ook een lief kind. Volgende week hoop ik weer te kunnen gaan. 

muziek maken.jpg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je