{{ message.message }}
{{ button.text }}

De 10 weetjes over ons gezin

In navolging van vele andere blogsters nu ook de 10 weetjes over ons gezin.

Afbeelding blog 'De 10 weetjes over ons gezin'

Erg leuk om te zien dat na de blog van Stephanie meer bloggers volgen om hen en hun gezin beter te leren kennen. Hierbij onze 10 weetjes. 

Wist je dat

1. Ons gezin bestaat uit mijn man Dio, mijzelf, onze dochter Elfa en onze kater Naruto? Dio en ik zijn nu 8 jaar bij elkaar en ruim een jaar getrouwd. Toen Elfa een half jaar oud was dus.

2. Wij verhuisd zijn van een eengezinswoning in een dorp naar een bovenwoning in de stad en hier vele malen gelukkiger zijn? 

3. Wij door social media elkaar weer gevonden hebben?  Mijn man en ik waren 16 en hebben toen 2 weken verkering gehad. 6 jaar later via Hyves en MSN  zijn we weer gaan daten zonder de intentie om weer bij elkaar te komen. En daar is nu dus ons gezin uit is voortgekomen.

4. Mijn man de 10 weetjes blog helemaal geen blog vind?

5. Wij zijn getrouwd in onze achtertuin? We zijn officieel getrouwd op het gemeentehuis op maandag ochtend. In onze achtertuin hebben we onze eigen ceremonie gehouden en hadden het thema roaring twenties en het was fantastisch. 

6. Wij in het begin van de zwangerschap ons zelf zagen als echte jongens ouders? Al snel in de zwangerschap kreeg ik het sterke gevoel dat ik een meisje droeg. Ik had mijn schoen opgevreten als er een jongen in mijn buik had gezeten. Gelukkig mocht ik ze aan mijn voeten houden. 

7. Er drie leden van ons huishouden flink zijn afgevallen, waarvan er eentje zelfs de helft van zijn lichaamsgewicht? Wees gerust, het is Naruto. Hij woog ooit twaalf kilo en is sinds de geboorte van Elfa naar buiten gegaan. Dit was de beste move ever en is nu een gezonde, slanke kater. (de overige twee zijn uiteraard mijn man en ik)

8. Wij geen auto hebben en dus alles met het OV en de fiets doen? We hebben zelfs geen rijbewijs. Wat je nooit hebt gehad kan je ook niet missen is ons motto. 

9. Naruto helemaal niet van kinderen houdt? Hij vind Elfa veel te druk. Elfa weet inmiddels dat ze hem voorzichtig kan aaien als hij rustig is en mag hem dan af en toe een kopje geven. Cutest thing ever!

10. Ik de enige ben in ons gezin met een andere achternaam? Onder andere een reden dat ik wilde trouwen, zodat we allemaal dezelfde achternaam zouden hebben. Toen ik moest kiezen welke achternaam ik wilde, kon ik mijn eigen naam niet opgeven.

Ik vond het erg leuk om de weetjes te bedenken en had er wel een 20 weetjes blog van kunnen maken. Hopelijk vonden jullie het net zo amusant om het te lezen als ik het bedenken. 

Wie volgt?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je