{{ message.message }}
{{ button.text }}

Datum operatie bekend

Afbeelding blog 'Datum operatie bekend'

Wow! Wie had dat gedacht!

Zo krijg je te horen dat er een lange wachtlijst is voor de operatie! Zo wordt je afgelopen dinsdag gebeld dat ik woensdag 8januari geopereerd ga worden ! Hé dat is wel heel vlot! De komende weken staan dus ervoor om zo fit en gezond mogelijk te worden om de operatie zo goed mogelijk door te komen. En daarna me zo goed mogelijk te blijven voelen.

Ik zit er wel tegenop. De pijn het resultaat... Soms vliegt het me even naar de keel en vraag ik me af of het allemaal wel waard is.

Maar hee! Ik krijg nieuwe boobies! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je