{{ message.message }}
{{ button.text }}

dat is dus een weegschaal!

Lange tijd een weegschaal niet meer gezien! Maar vanaf morgen zal het weer mijn vriend worden.

Afbeelding blog 'dat is dus een weegschaal!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn eerste blog die ik schrijf en ik begin gelijk over kilo's.  Iets waar ik al lange tijd naar kijk en wat me zeer  irriteert. Nadat ik ben bevallen van ons tweede kindje ben ik begonnen met intensief trainen, ik had geen zwangerschap kilo's maar ik wilde er gewoon wat van af hebben. Ik was 10 kilo kwijt door goed eten en 1x in de week intensief sporten. Super trots op mezelf alleen is het na een tijd weer mis gegaan. Ik hoefde niet op de weegschaal te gaan staan om dit te zien,dit merkte ik al aan mijn kleding en foto's. 

Ik was begonnen met mijn eigen bedrijfje en dit zijn soms meer uren dan een fulltime job! En dan niet te spreken over de administratie, je huisje, je kids, je vriend, je vrienden en familie.  Ik gunde mezelf geen tijd! Eten kan ook over een uurtje en een uurtje later dacht ik ach als ik thuis ben eet ik wel even wat, en dan kom je thuis en denk je joh we gaan toch zo eten.en zo heb je dan heel de dag niets op. Jaaaa koekjes (kilo's)en chocolaatje(kilo'tje) hier en een crackertje (kilo'tje)daaar.en zo zitten er weer tien aan. Morgen gaan we weer beginnen met gezond eten en ga ik samen met een vriendin die net is bevallen de kilo's er af sporten. Misschien dat ik dan zo af en toe hier een blog over schrijf. Wat ik eet hoe vaak we sporten en hoe snel de kilo's gaan.

06-08-2016 is de datum dat we gaan trouwen dus dan moeten er minsten 15 kilo af! Dat is mijn doel

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je