{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dat had je gedacht.

Afbeelding blog 'Dat had je gedacht.'

Het blijkt een bijna onmogelijke taak te zijn. Mijn kinderen schoonhouden voor langer dan tien minuten.

Dat ze een vies snoetje krijgen van een boterham met pasta lijkt me voor de hand liggend. Ook als ik zie hoe mijn dochter aanvalt op een bord spaghetti. Dan weet ik bij voorbaat dat er drie washandjes aan te pas komen om de saus niet alleen van haar handen en snoetje, maar ook uit haar haren te krijgen.

Als mijn zoon buiten in de tuin gaat spelen weet ik ook dat er standaard een lading zand en blaadjes op hem geplakt blijven. Tevens kan mijn zoon, net als ik, niet verven of kleuren zonder zelf mee gekleurd te worden.

Daarom plannen we de douchemomenten ook zorgvuldig later op de dag in. Want als ze nog een beetje met de auto's of de bouwblokken spelen, zullen ze toch echt niet meer vies worden?

Dat had je gedacht. Het zijn nog altijd mijn kinderen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je