{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dat eerste moment

Hoe houden van een extra dimensie kreeg

Afbeelding blog 'Dat eerste moment'
Weet je dat eerste moment nog? Dat je jouw man met jullie kind zag?! ☺️ Altijd als ik een post voorbij zie komen van vader en baby, moet ik aan dat moment denken. Hoe “houden van” een extra dimensie kreeg. Hoe ik overspoelt werd met liefde, voor mijn baby én voor mijn man. Dat ik niet wist dat ik nóg meer van hem kon houden. Kijk ze hier nou even, lekker ravotten samen. Beide zo gelukkig! En ik zit er maar vol trots naar te kijken 🥰 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je