{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dank u mamaplaats(je) - blog beloning en winactie

Ik ben fan van mamaplaats! Het blogconcept is super! En de manier waarop mamaplaats hun waardering voor de bloggers toont is ook top!

Afbeelding blog 'Dank u mamaplaats(je) - blog beloning en winactie' Achtergrond blur afbeelding

Zoals sommigen van jullie hier al meegekregen hebben mag ik mijzelf samen met 2 andere mama's de gelukkige winnaar noemen van de schoentjes zet actie hier op mamaplaats! De foto waarmee wij gewonnen hebben is de foto bij dit blogbericht. Ik was super blij toen ik hoorde dat wij 1 van de winnaars waren! Ook ben ik van plan om vanaf nu elk jaar zo'n soort foto met een schoen voor sinterklaas te gaan maken, dus als jullie nog ideeen hebben voor een leuke scene met een schoen hoor ik het graag ;) 

Vol spanning zaten we hier thuis te wachten op de postbode die onze prijs kwam brengen. Ik voelde me haast weer een klein kindje die op de kadootjes van de lieve oude sint wacht... En vandaag kwam hij! Gelijk kwam ik voor een hele moeilijke opgave te staan, want ik had mijn vriend beloofd om het pas uit te pakken als hij ook thuis was... Dit was nog best moeilijk. Het pakketje stond me daar zo aan te staren en smeekte me bijna om hem te openen. Ik heb wel nog even geprobeerd of ik niet tussen het papier door kon kijken, maar dat lukte niet. Uiteindelijk is het me gelukt. Mijn vriend is thuis en we hebben het samen open gemaakt. En hier is dan de prijs die we gewonnen hebben:

prijs.jpg

Ons zoontje is nu bijna een jaar, dus ik denk dat we de mobile gelijk als activity speelgoed gaan installeren. Ik ben nu al benieuwd naar zijn reactie. Ik denk dat ik de diertjes voor aan de mobiel ook gewoon los aan hem ga geven. Hij bekijkt alles wat hij krijgt van alle kanten, dus ook hier zal hij zich zeker wel mee gaan vermaken. We hebben nog even erover nagedacht om wel de hele mobile als mobile te installeren, maar ik denk niet dat de onderdelen er dan lang op blijven zitten. Ons mannetje staat tegenwoordig bijna de hele dag overal tegen aan en pakt ondertussen alles wat los en vast zit, waar hij maar bij kan komen. De auto's zal hij zich ook wel mee gaan vermaken. Het maakt geluid, dus dat is zowiezo al goed. Maar nog leuker, de wielen draaien rond! En dat vind hij helemaal geweldig! Zelfs dingen die vanzichzelf niet ronddraaien, probeert hij nu zo neer te leggen of ergens omheen te doen, zodat hij het toch rond kan draaien. 

En aslof we dan nog niet genoeg verwend zijn zat bij het pakketje ook gelijkde beloning voor het aantal blogs die ik inmiddels geschreven heb! De sleutelhanger voor de tien blogs en het bedeltje voor de 25. Soms voelt het alsof ik nog maar net een weekje aan het bloggen ben, maar het is toch echt zo. Ik heb nu al meer dan 25 blogs op mijn naam staan. Echt leuk hoe mamaplaats haar bloggers hiervoor beloond!

sleutelhanger+bedel.jpg

Naast de waardering van mamaplaats zelf vind ik het ook heerlijk hoe wij als moeders op deze site met elkaar omgaan. Er word steun en advies gegeven waar nodig en echt interesse getoond in de dingen die er geschreven worden. Ik ben zeker nog van plan om met veel plezier heel veel blogs te gaan schrijven en zo veel mogelijk alle blogs hier op mamaplaats te lezen!

Mamaplaats en mama's bedankt dat jullie er zijn!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je