{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dan maak je het gewoon zelf

Over anderhalve maand wordt mijn zoontje 1. Wij doen normaliter met verjaardag helemaal niets aan versieringen of dergelijke. Maar nu moet het ervan komen.

Afbeelding blog 'Dan maak je het gewoon zelf' Achtergrond blur afbeelding

Nog 7 weken en dan wordt mijn zoontje 1. Wauw, dat afgelopen jaar is voorbijgevlogen. Langzamerhand ben ik toch maar beetje begonnen met nadenken hoe ik zijn eerste verjaardag ga invullen. We gaan er echt een feestje van bouwen, met alle toeters en bellen. Dus ook een versierd huis. Ik neem als ik bij bepaalde winkels ben al het een en ander mee. Ballonnen met 1 erop in mooie knalblauwe kleuren. Pakpapier wat makkelijk scheurt (want uitpakken zal vast veel leuker zijn dan het cadeau zelf). En een stoffen slinger, een vlaggenlijn. Maar niet met bloemetjes of PIP achtige prints. Daar houdt mama namelijk niet zo van (het is al wennen een minimalistisch interieur en kinderspullen haha). Maar dan kom je nog wel aan het zoeken zeg, een echte jongensvlaggenlijn. Dus geen blauwe bloemetjes, maar stoere auto's, dat zocht ik. Ik zat in de winkel zo'n vlaggenlijn te bekijken, vond ze trouwens ook wel aan de prijs zeg, en dacht .. zo moeilijk ziet dat er niet uit. Dus .. op naar de stoffenhal. Couponnetjes stof uitgezocht, naaimachine tevoorschijn gehaald .. ach het was zo gepiept. Drie avondjes, elke avond anderhalf uur. Eerste avond uittekenen en knippen, tweede avond vlaggen vaststikken, omdraaien en gladstrijken, derde avond alles aaneen spelden, op het lint en vastzetten. Klaar!

En nu dan nog een feestmuts ... hahaha ook die ga ik denk ik maar zelf maken! Van de stofjes nog het een en ander over .. losse cijfers met klittenband, kan die muts ook jaren mee ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je