{{ message.message }}
{{ button.text }}

nooit meer zwanger!! ik ga het missen

geen kinderen meer zeiden we beide toen onze tweeling geboren waren !! maar vanaf september is het voor mij niet meer mogelijk !! mijn baarmoeder gaat eruit!

Afbeelding blog 'nooit meer zwanger!! ik ga het missen'

we zijn drie jaar geleden voor het eerst ouders geworden van prachtige dochter maar de bevalling was alles behalve prettig en daar is alle ellende begonnen. eigenlijk heeft mij baarmoeder toen meeste te voorduren gehad. ik ben toen bevallen na 14 uur met keizersnede.

de meeste keizersnede zijn horizontaal maar omdat al was ingedaald heb ik ook een verticaal, van de wond zelf herstelde ik vrij snel en liep ik dag na dat ik was bevallen al weer naar de neonatologie maar vrij snel kreeg ik ontsteking op baarmoederhals dat was vrij pijnlijk en ook de menstruatie die er op volgde waren een hel ! dus maar terug naar me arts maar er was niet verdachts te zien en naar paar maanden werd het ook minder dus scheef ik het maar af op het lichamelijk verwerken van de bevalling .

in augustus van 2012 raakt ik weer zwanger (gepland ) en alles deed zeer maar vooral me buik ik was ook wat meer zieker da ik bij me dochter was maar ja elke zwangerschap is anders maar ergste nachtmerrie kwam uit toen we in december voor controle bleek het hartje niet meer te kloppen !! wat nu!! de arts had gezegd dat het te groot was voor coïteren dus moest ik het met medicatie opwekken en het kindje uit me lichaam werken ,wat was dat een hel!! nooit meer wil dat mee maken!!  we waren kapot van verdriet maar de wens van een 2de kindje was er nog steeds maar om dat mijn baarmoeder al heel wat te voorduren had gehad in 2jaar hebben we  4 maanden gewacht .

ik bleek vrij snel zwanger tot ieder z'n verbazing en de verassing kwam bij de 6weken echo het bleek niet in 1 maar 2 baby's te zijn ! we waren totaal overrompeld maar vooral wat heeft dit te betekenen voor mijn baarmoeder kan die een zwangerschap van een tweeling wel aan? en moet ik dan al die weken plat (waar ik absoluut geen zin in had) maar dat hoefde gelukkig niet maar ik moest wel vaak terug op controle of de baby's zich goed ontwikkelde in mijn baarmoeder .

de zwangerschap was alles behalve prettig en met 28 weken begonnen de voor weeën al het was al vast gesteld dat ik vanwege mijn baarmoeder niet natuurlijk mocht bevallen omdat er geen druk om mocht staan dus werd ik meteen aan weeënremmers gelegd de weeën  werden  er minder van en mocht ook naar huis maar met 34 weken zijn onze jongens geboren!! gezond en alles er op aan !! maar mijn baarmoeder was op ! dat is was ook wat de arts zij die me keizersnede had gedaan zei 'mevr  ik denk dat er geen zwangerschap meer inzit voor u" maar we waren zelf ook erg resoluut dat we ook geen kindjes meer bij wilde hebben.

nu na mijn controle van mijn baarmoeder vinden de artsen dat het tijd is om mijn baarmoeder uit te halen ik heb alweer twee ontsteking gehad aan mijn baarmoeder en elke menstruatie is een living hell!!  

maar ik heb er toch een beetje moeite mee toch ga je dan nadenken en dan krijg die vragen "wat als ?" dus het nu ook beetje spannend voor mij ook weer operatie aan mijn buik zie ik niet zo zitten .

heeft iemand ook ervaring met operatie van verwijdering van de baarmoeder en wat de voordelen van zijn want ik twijfel enorm.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je