{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dagje welness

Afbeelding blog 'Dagje welness'

Wie herkent het? Al tijden ben je van plan een dagje lekker te relaxen in een kuuroord, massages, sauna, maar het komt er dus nooit van.  Stom, want als ouder heb je het echt wel nodig. Kinderen, vooral jonge kinderen, zijn best vermoeiend.. om over de slapeloze nachten nog maar niet te spreken.

Ik moest dus een heerlijke verwen arrangement winnen, voordat ik dan toch eindelijk samen met mijn partner een dagje welness heb genomen. Niet zomaar een prijs, nee.. compleet met lichaams- en gezichtsmassage van ieder een uur voor 2 personen incl thee en sushi. Natuurlijk hebben wij ook volop gebruik gemaakt van alle saunafaciliteiten: infrarood-, opgiet-, hout-, stoomsauna.. noem maar op.

Het was een dag volop nieuwe ervaringen, zo had mijn partner dus nog nooit in een sauna gezeten en hadden wij beide nog nooit sushi gegeten. Ik had er wel moeite mee om mij bloot te geven daar en kon daar moeizaam overheen stappen in tegenstelling tot mijn partner.  Tja.. ben 7 weken geleden bevallen en mijn buik is er niet helemaal streeploos vanaf gekomen. Mijn borsten lekken moedermelk en worden na enkele uren keihard en pijnlijk. Wanneer ik dit niet gewonnen had, was ik zeker nu niet gegaan. Vind het moeilijk mijn kleine baby achter te laten bij oma, vooral zolang ik nog zelf voed. Mijn oudste van 2 red haar wel, die vindt het bij oma een feest.

Toch hebben we zeker genoten en zijn we het er wel over eens dat we dit vaker moeten doen, maar of het daar ook daadwerkelijk van gaat komen.. Ik zal het wel weer moeten winnen.

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je