Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Dagje welness

Wie herkent het? Al tijden ben je van plan een dagje lekker te relaxen in een kuuroord, massages, sauna, maar het komt er dus nooit van.  Stom, want als ouder heb je het echt wel nodig. Kinderen, vooral jonge kinderen, zijn best vermoeiend.. om over de slapeloze nachten nog maar niet te spreken.

Ik moest dus een heerlijke verwen arrangement winnen, voordat ik dan toch eindelijk samen met mijn partner een dagje welness heb genomen. Niet zomaar een prijs, nee.. compleet met lichaams- en gezichtsmassage van ieder een uur voor 2 personen incl thee en sushi. Natuurlijk hebben wij ook volop gebruik gemaakt van alle saunafaciliteiten: infrarood-, opgiet-, hout-, stoomsauna.. noem maar op.

Het was een dag volop nieuwe ervaringen, zo had mijn partner dus nog nooit in een sauna gezeten en hadden wij beide nog nooit sushi gegeten. Ik had er wel moeite mee om mij bloot te geven daar en kon daar moeizaam overheen stappen in tegenstelling tot mijn partner.  Tja.. ben 7 weken geleden bevallen en mijn buik is er niet helemaal streeploos vanaf gekomen. Mijn borsten lekken moedermelk en worden na enkele uren keihard en pijnlijk. Wanneer ik dit niet gewonnen had, was ik zeker nu niet gegaan. Vind het moeilijk mijn kleine baby achter te laten bij oma, vooral zolang ik nog zelf voed. Mijn oudste van 2 red haar wel, die vindt het bij oma een feest.

Toch hebben we zeker genoten en zijn we het er wel over eens dat we dit vaker moeten doen, maar of het daar ook daadwerkelijk van gaat komen.. Ik zal het wel weer moeten winnen.

 

10 jaar geleden

Leuk voor je joh! Ik snak er ook echt naar! Maar ja zoals je zegt, het is zo moeilijk om je kinderen bij anderen te laten zodat jij effe kan relaxen. Raar is het dat wij moeders ons dan schuldig gaan voelen. Terwijl we het keihard nodig hebben. Net als een auto eigenlijk..........als de tank leeg is , moet je toch echt bij gaan tanken als je nog eens gaat rijden. Zo moet ik zo nu en dan eens gaan bijtanken. Alleen dan niet bij een tankstation!!! hahaha

10 jaar geleden

Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad! klinkt er bekend dat het toch erg moeilijk is om je kindje achter te laten bij oma of iemand anders. maar soms is het nodig en het is goed voor je een beetje tijd voor je zelf en tijd voor elkaar! X

10 jaar geleden

helaas ben helemaal wonende in friesland

10 jaar geleden

haha mooi om te lezen, mocht je omgeving breda wonen weet ik leuk alternatief, goed en voor leuke prijs