{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dagje uit met de familie

We zijn al een aantal weken bezig om met de hele familie een dagje eruit te gaan. Vandaag is de dag!!! (Met de hele familie bedoel ik mijn schoonouders, schoonzus, zwager, Nick, Max en ik)

Afbeelding blog 'Dagje uit met de familie'

Op dit soort dagen weet ik weer waarom ik zoveel van Nick hou.

Ik ben iemand die bestaat uit een hoop tegenstellingen. Hierdoor krijg je dus hele rare situaties. Ik vind het onwijs leuk om met mensen af te spreken maar vaak de dag zelf heb ik er echt geen zin in. Niet omdat ik het niet super leuk vind om af te spreken, maar omdat ik dag de deur uit moet. Verder heb ik regelmatig extra behoefte aan stilte en alleen tijd.

Gister was het verhaal nogal warrig door dat ik te lang door gegaan ben terwijl ik aan de rem had moeten trekken. Als mamma zijnde is dit met behoorlijke regelmaat natuurlijk niet mogelijk dus hoe lossen we dat dan op?? Heel simpel. Stuur de hele familie lekker op het dagje weg en blijf zelf thuis. ^_^

Het dagje weg zou betekenen 4 uur totaal in de auto zitten terwijl liggen in bed al pijnlijk is... Dat plus de vermoeidheid en hoofdpijnen zou ik voor iedereen alleen maar een blok aan hun been zijn. Gister met Nick overlegt of het wel verstandig is om mee te gaan (hoe graag ik ook zou willen). Uiteindelijk besloten om het maar niet te gaan doen en hij was zo lief om direct te zeggen dat Max wel mee ging want dan kon ik gewoon lekker even een niks-dagje hebben.

Heerlijk deze dagjes. Drinken bij de hand, soepgoed bij de hand, laptop op schoot, tv aan. Super dit soort dagen. Alleen jammer dat de wc zo ver weg is mocht die nodig zijn.

Geniet allemaal lekker van je zondag lieve lezers ^_-


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je